reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
Wiesz, ja milion razy myślałam o przeniesieniu się na inny oddział, do innego szpitala... Ale stwierdziłam, że wykorzystam umowę na stałe do tego, żeby spokojnie zostać mamą - i właśnie to się teraz dzieje :D

Witajcie!

Wreszcie już mogę się do Was oficjalnie zgłosic :) Co i jak dlaczgo - napiszę na głównym wątku, a tu o sobie:
Dorotka, ciąża II i... do tego na przedwczorajszej wizycie u mojej gin usłyszałam niezły dowcip - mam blizniaki... ;-);-);-)
termin porodu teoretycznie 11.06.2011... ale wiadomo - ciąze mnogie się rozwiązują raczej wcześniej..
nie wiem - pożyjemy zobaczymy.. ;)

Pozdrawiam Was wszystkie i idę na inny wątek.

witamy u nas :D ja chyba tez sie nie przedstawialam :) monika 23 latka I planowana ciąża :) termin mamy na 5 czerwca :) jestem w krakowa :-)

Czesc kobitki !! Widze ze wszystkie szczesliwe :) Ja mam na imie Daria,mam 23 lata i od 4 lat jestem w Anglii,prac mialam mnostwo hehe :) O ciazy dowiedzielismy sie 27 pazdziernika i oboje doznalismy szoku gdyz wcale tego jakos specjalnie tego nie planowalismy :p Ale oczywiscie sie cieszymy i mamy termin na 28 czerwca :) Pewnie pod koniec ciazy wrocimy do Polski bo tam sa nasze rodziny i przyjaciele a tutaj jest ciezko i mamy juz dosyc! POzdrawiam was wszystkie zycze udanej ciazy i cieszcie sie kazdym dniem bo wydazyl sie cud :*:*:*:*

Witam wszystkie czerwcowe Mamusie!!!!!!
mam na imię Ania, mamą czerwcową zostanę po raz drugi(czerwiec 2008) a fasolka jest już trzecia:-):-)
mam dwie wspaniałe córeczki:Lena i Nina:-D:-D:-D:-D:-D
o zawodzie szkoda mówić prawie nikt mnie nie lubi:no::no::no::no:(oczywiście mówię o ...........:sorry2:)pozdrawiam
zapomniałam:lat 29, mężatka od maja 2002

reklama
Do góry