reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie...

cześć Dziewczyny! już z niektórymi z Was się przywitałam na forum wrześniowym a dopiero teraz zauważyłam, że się nie przedstawiłam. Nadrabiam. Mam na imię Tosia i 30 lat. Jest to moja pierwsza ciąża i strasznie jestem szczęśliwa. Termin to 22 wrzesień. Jestem z Krosna, choć teraz mieszkam parę kilometrów od Krosna. Męża posiadam ;-) od 7 miesięcy. Jestem po zarządzaniu, ale teraz kończę sobie magisterkę z administracji. Pracuję w firmie telekomunikacyjnej, obecnie na L4 :-( jeszcze raz witam Was :-)

reklama
:-DHe czesc dziewczyny ja to chyba ostatnia sie zorietowalam ze jest taki watek haha no typowa blondynka:-) no wiec ja jestem z okolic zielonej gory ale obecnie mieszkam w niemczech mam 29 lat i od 2004 roku jestem mezatka mam juz w domu jednego urwisa (Lukas) a teraz czekamy na nasze 2 malenstwo :tak:

No nie jest aż tak źle. Ale naprawdę dopiero dziś się zorientowałam.
Na imię mam Jola i jak wyczytałam jestem tutaj najstarsza mam 39 lat.
Jestem ze Śląska z Tychów. Jest to moja druga ciąża.
Córcię mam 15 letnią z pierwszego małżeństwa. Teraz ponownie wyszłam za mąż. Właśnie we wrześniu mija druga rocznica ślubu a znam się z obecnym małżonkiem ponad 20 lat jak to mówią pierwsza miłość nie rdzewieje. Pracuję jak to na śląsku na kopalni jako starszy inspektor ds pracowniczych.
No i chyba tyle. Jeszcze raz sorrki że tak późno.

Witam i przpraszam że dopiero teraz sie przedstawiam ale nie zauważyłam tego wątku.A więc na imię mam Beata,jestem po rozwodzie i mam 13 letnią córkę,od półtora roku w nowym związku(szczęśliwa)od roku mieszkanka Tychów.Termin mam na 9 września.Pozdrawiam serdecznie.

Cześć dziewczyny :)
Mam na imię Angelika, mam 27 lat i jestem w 4 mc (jutro będzie pełne 16tc). To moje pierwsze dziecko :) Termin ustalony na 22 września. Mężatka od 14 miesięcy :)
Z wykształcenia jestem mgr administracji, ale od 5 lat pracuję w księgowości. Od lutego na przymusowym zwolnieniu lekarskim ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny:) Na imie mi Dominika i jestem z okolic Boleslawca. Mam 20 lat i strasznie sie ciesze z mojego pierwszego dzidziusia:) To juz koniec 16 tygodnia:):)

reklama
Do góry