reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie...

No ladnie to ja juz od stycznia pisze na wątku głównym a o dobrych manierach zapomniałam. Przepraszam i juz naprawiam bład.
Mam na imie Gośka, lat 32(rocznikowo), mieszkam w lubuskiem 20 km od granicy z germanią,Zaręczona od 3,5 lat, w związku 5 lat.Wykształcenie srednie techniczne, a pracuje w branży meblowej.Moja pierwsza ciąża bardzo wyczekiwana i upragniona.

reklama
oj tu mnie jeszcze nie bylo :)
Mam na imie Agnieszka podobnie jak Kasia jestem rocznik 88 i w pazdzierniku skoncze 22 lata :) Jestem zareczona z cudownym facetem i za miesiac bierzemy ślub :) Studiuje Turystyke i Rekreacje na UAMie w Poznaniu skad też pochodze :) Termin porodu mam na 22 września i jest to moja pierwsza ciąża.

Witam, mam na imię Kaśka, w maju skończę 31 lat, a 20 września pojawi się na świecie nasz pierwszy dzidziuś :happy2:

Mieszkam w Łodzi :-)

Mgr zarządzania, która od kilku miesięcy zarządza domem ...... do powrotu małża z pracy ;-)

Uwielbiam czytać książki i ta czynność wypełnia mi sporą część dnia :-)

Pozdrawiam wszyskie mamy :-)

Ostatnia edycja:
No to zeby nie bylo TO PRZEZ CIAZE JESTEM TAKA ROZTRZEPANA-ze dopiero teraz sie przedstawie;-)

Mam na imie Aleksandra w czerwcu skoncze 26 lat,jestem szczesliwa mamusia naszego synka Beniamina (4 latka) i zonka mojego mezulka Beniamina (w kwietniu 6 rocznica slubu):-).
Mieszkamy od 5 lat w UK w Basildon (ok 30 km od Londynu).

To nasza druga i bardzo planowana ciaza:-D

Mam na imię Kasia. Mam 25 lat i 3-letniego synka Macka. We wrześniu urodzę 2 dzidziusia :) Mam nadzieje ze tym razem córcie :D
Jestem inżynierem budownictwa-biegam po warszawskich budowach :)

Cześć
mam na imię Agnieszka, lat 29 prawie 30:( , mężatka od 5 lat, mam niepełnosprawnego synka Oliwiera latek 4 i kolejnego w drodze :)
Obecny zawód matka i kura domowa na pełnym etacie, a nawet dwóch :)

reklama
Do góry