reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie...

To i mi wypada się przedstawić
Kornelia 26 lat
2 synków (wszystko widać na suwaczku)
męzatka prawie 7 lat z czego prawie 5 sama
Obecnie w wolnym związku
Zainteresowania: taniec, gotowanie
Zawód wyuczony: sprzedawca
Obecnie na etacie kury domowej :-)

reklama
Hej dziewczyny
Ja jestem tu od paru dni i tak po trosze uzupelniam informacje o sobie i staram sie zadomowic:-)
Mam 30 lat, jestem w pierwszej, wyczekanej ciazy.
Z wyksztalcenia jestem filologiem czeskim i logopeda. Aktualnie jednak pracuje, jako kasjer lotniczy ;-) Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki :-)

Dorotka, jakbys wybierała sie do babci w odwiedziny to zapraszam serdecznie, ja mieszkam na wylocie z Siedlec na łuków. A do Radomia jeździmy czasamie na spacerki do "M1" :-)

moja babcia mieszka w samym centrum,na tyle co siedlce kojarze,od ul 3go maja,na ks.sciegiennego

a jak na spacerku w m1 bedziecie to zapraszam

Hej!!
Mam na imie Magda i zamieszukuje w Irlandii.
Mam corcie Ktora ma prawie 6 latek.
Starania o rodzenstwo dla corki trwa od czerwca2009(po drodze z poronieniem 6tydz ciazy:-(w pazdzierniku2009 samoistne poronienie pecherzyk pusty)

Fajnacka ta stronka wiec sie wpisalam do was i mam nadzieje ze tym razem bede z wrzesniowkami az do wrzesnia:-)..JAK NARAZIE NA TO WYGLADA!! POZDRAIWAM!!

Hejka Dziewczyny:)
Uff nie jestem jedyna przed czterdziestką ;-)
Skończyłam 38 lat jestem z Zabrza, przez 19 lat mężatka a obecnie w wolnym związku. Mam osiemnastoletniego syna , także po tylu latach przerwy spotkała mnie wielka niespodzianka i radość:cool2:
Mój partner , wkrótce mąż jest młodszy ode mnie o 4 lata i nie posiada potomstwa.
Także cieszymy się ogromnie:happy2:
Z zawodu socjolożka i elektroradiolog (rtg,MRI) obecnie na L4.
Termin na 19 września :)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie także chciałabym się przedstawic :-)

Jestem Aga, mam 23 lata , i także terminek na wrzesień- to moja pierwsza ciąża:-D

pozdrawiam serdecznie :tak:

Właśnie gdzieś czytałam, że wrzesień, najbardziej obfity w porody, bo efekty dają świąteczno- sylwestrowe przytulańce;) hihihi
witamy, więc kolejne Mamuśki

reklama
Do góry