reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie...

reklama
Hej Wrześnióweczki,:-)
nie wytrzymałam i zrobiłam po raz trzeci test:tak: I.... są dwie kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cudownie, wspaniale, super :D:D:D:D Czyli zafasolkowałam :-D:-D

Milena (jednak wolę jak się na mnie mówi ZUZIA - czylli tak jak moje Kochanie ma w zwyczaju :) ) jeszcze Sosnowiec a niedługo Będzin, lat niemalże 20 (we wrześniu), zaręczona w ttrakcie planowania ślubu, uczennica logistyki - później pracownica jednego z biur pewnego magazynu w Tarnowskich Górach :) . serdecznie witam wszystkie Mamusie :)

Hej jestem Aga,31 lat, mezatka od lat 9 a mama od 4lat, mamy coreczke a teraz drugie malenstwo w drodze. Byłam nauczycielką, ale miałam przesyt i teraz zajmuje sie tym co lubie- jestem florystką. Mieszkamy nad morzem.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :-)

Hej Dziewczyny!!!
Monika 28 lat, mężatka od 2001, synek 01.2003 i córeczka 08.2005.Wraz z mężem prowadzimy własną firmę.
Mieszkam w Wielkopolsce.
wanilia_sky mam do Ciebie 20 km :tak::-)

ja dopiero dotarłam na ten wątek więc też kilka słów o sobie - Olga, szczęśliwa żona młodszego o 2 lata cudownego męża:tak::tak:,pochodzę z Puław, lat 26 (jeszcze, ale juz niedługo), 1 synek - Jaś, nauczycielka matematyki (obecnie kura domowa :tak: i wcale mi to nie przeszkadza, oczywiście oprócz chwil zwątpienia), rzuciłam pracę, żeby przeprowadzić się do Siedlec, gdzie mieszkam wraz z moją rodzinką.

reklama
ja dopiero dotarłam na ten wątek więc też kilka słów o sobie - Olga, szczęśliwa żona młodszego o 2 lata cudownego męża:tak::tak:,pochodzę z Puław, lat 26 (jeszcze, ale juz niedługo), 1 synek - Jaś, nauczycielka matematyki (obecnie kura domowa :tak: i wcale mi to nie przeszkadza, oczywiście oprócz chwil zwątpienia), rzuciłam pracę, żeby przeprowadzić się do Siedlec, gdzie mieszkam wraz z moją rodzinką.

o jak milusio to z pulaw do radomia mamy jakies 70 km
a w siedlcach mam babcie:-)

Do góry