reklama
paulka24
Fanka BB :)
no więc i ja się przedstawie
mieszkam w Ełku na Mazurach
pracuje w urzędnie
mam 26 lat
ciąża pierwsza, planowana i troszke "wystarana"
pracuje w urzędnie
mam 26 lat
KAROLINA84
a w ktorym jesteś tygodniu ciąży?:-)no więc i ja się przedstawie
pracuje w urzędnie
mam 26 lat
paulka24
w 8 tyg
Milena (jednak wolę jak się na mnie mówi ZUZIA - czylli tak jak moje Kochanie ma w zwyczaju ) jeszcze Sosnowiec a niedługo Będzin, lat niemalże 20 (we wrześniu), zaręczona w ttrakcie planowania ślubu, uczennica logistyki - później pracownica jednego z biur pewnego magazynu w Tarnowskich Górach . serdecznie witam wszystkie Mamusie
Hej jestem Aga,31 lat, mezatka od lat 9 a mama od 4lat, mamy coreczke a teraz drugie malenstwo w drodze. Byłam nauczycielką, ale miałam przesyt i teraz zajmuje sie tym co lubie- jestem florystką. Mieszkamy nad morzem.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :-)
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :-)
lilu02
Hej Dziewczyny!!!
Monika 28 lat, mężatka od 2001, synek 01.2003 i córeczka 08.2005.Wraz z mężem prowadzimy własną firmę.
Mieszkam w Wielkopolsce.
wanilia_sky mam do Ciebie 20 km :-)
Monika 28 lat, mężatka od 2001, synek 01.2003 i córeczka 08.2005.Wraz z mężem prowadzimy własną firmę.
Mieszkam w Wielkopolsce.
wanilia_sky mam do Ciebie 20 km :-)
Olgadom
ja dopiero dotarłam na ten wątek więc też kilka słów o sobie - Olga, szczęśliwa żona młodszego o 2 lata cudownego męża,pochodzę z Puław, lat 26 (jeszcze, ale juz niedługo), 1 synek - Jaś, nauczycielka matematyki (obecnie kura domowa i wcale mi to nie przeszkadza, oczywiście oprócz chwil zwątpienia), rzuciłam pracę, żeby przeprowadzić się do Siedlec, gdzie mieszkam wraz z moją rodzinką.
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ja dopiero dotarłam na ten wątek więc też kilka słów o sobie - Olga, szczęśliwa żona młodszego o 2 lata cudownego męża,pochodzę z Puław, lat 26 (jeszcze, ale juz niedługo), 1 synek - Jaś, nauczycielka matematyki (obecnie kura domowa i wcale mi to nie przeszkadza, oczywiście oprócz chwil zwątpienia), rzuciłam pracę, żeby przeprowadzić się do Siedlec, gdzie mieszkam wraz z moją rodzinką.
o jak milusio to z pulaw do radomia mamy jakies 70 km
a w siedlcach mam babcie:-)
Podziel się: