reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie...

Miło mi bliżej coś sie o Was dowiedzieć. Trochę o mnie:
Sylwia, 30 lat jeszcze przez tydzień, jeden mąż, jeden syn z 7.1.2009. Mieszkam obecnie pod Warszawą, duzo mnie łączy z Gdynia - kocham to miasto i tęsknie.
Jestem trenerem umiejętności interpersonalnych, po prostu zajmuję się szkoleniami z zakresu komunikacji, asertywności, bankowości, rozwojem dzieci itp.
Uwielbiam spędzać czas na rodzinnych wycieczkach, zabawach z naszą trójką a niebawem czwórką. Lubię gotować, czytać książki, iinych nie pamietam odkąd mam Antosia :(
Najbardziej cenię kontakty z innymi ludźmi.
Fascynuje mnie rozwój dzieci do szóstego roku życia.

reklama
Asia, lat 27, synowie Patryk lat 6 i Tymoteusz 1,5
Mężatka od lat prawie siedmiu.
Miejscowość Rzeszów
Zawód- kiedyś prowadziłam firmę, teraz tylko pomagam.

Żaneta - 28 lat, 2 dzieci Miłosz 7 lat i Olka (zaraz) 4 latka, obecnie pracuję jako asystentka - sekretarka w małej firmie. Uwielbiam fotografować dzieci (portrety), chciałabym się tym zając zawodowo :)

Justyna, lat 26( prawie), mężatka. Obecnie zajmuję się moją 16 miesięczną córeczką. Mieszkamy w Warszawie

Beata lat 25. Mężata i dzieciata;-) Michał z sierpnia08, obecnie 16m-cy. Jestem z Krosna. zyjemy na wyjazdach między Hiszpanią a Polską. Póki co mieszkamy w PL:-)

Alina rocznik 1982 ale z grudnia wiec nadal mam 27 :-)
Od sierpnia 2009 mężatka
Mieszkamy w miejscowości pod Poznaniem
Pierwsza ciąza
termin prawdopodobnie na sam początek wrzesnia wiec jestem tutaj :-)
pracuje w agencji pocztowej

Julia, lat 22. Od dwóch lat mężatka. Mam córcie, Francesskę ma 3 latka. To moja druga, oczekiwana ciąża. :) Mieszkamy w Inowrocławiu. :)
Zrezygnowałam ze studiów, ze względu na Francesskę i ciąże.

Agnieszka jeszcze lat 27, mężatka od ponad 4 lat, we wrześniu minie nam 5 latek , super prezent nam się szykuje ;-):tak: Mamy córkę Julie z 11.2006r. Prowadzę własną firme a teraz szykuje mi się L4 :-)

Monika, lat 29 Mężatką jestem od 7 lat, mam 5 letniego syna _Huberta. Aktualnie nie pracuję, zajmuję się moim domkiem i dorabiam sobie troszkę na allegro.
miejsce zamieszkania: dolny śląsk

reklama
beata rocznik 84..... 14 stukla mi 26 :tak: mieszkam w gdansku pierwsze dziecko w drodze :-):-):-) jedno przyszywane :-):-):-):-):-) czyli corcia mojego narzeczonego z poprzedniego malzenstwa :tak::tak::tak::tak: moja kochana Polunia lat 7 :-):-):-):-) zareczeni od wrzesnia 09 :-):-):-)

Do góry