reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!

reklama
przeoczyłam ten watek :-p
wiec mam 24 lata mam 2 córeczki BVictorię-2l i 2 msc i Emmę 9msc :-)
męża też posiadam :-p
mieszkamy w Irlandii już 5 lat , dobrze nam tu się żyje..
hmmm co jeszcze.... :-)

za 3-4 lata planujemy kolejnego dzidziusia :-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, mam na imie Monika i bede MULTIMAMA :) Mam córeczke, która 14 stycznia skończyła rok, na koniec lipca na swiat przyjdzie jej brat .
Cieszymy sie bardzo, choc w mojej glowie klebia sie tez rozne inne mysli... ale to chyba normalne :)

Pozdrawiam wszystkie mamy i podziwiam, mam nadzieje ze mi tez sie uda pchac ten wozek bez zbednych tragedii :)

witajcie - i ja postaram się dołączyć do waszego grona

mam 6 letnią córę, 8 miesięcznego syna i jestem w 11 tygodniu ciąży - przyznam że nas to zaskoczyło

mam 27 lat :)

Cześć, można dołączyć? :)

No więc Chapicha jestem :). Jak widać na załączonych suwaczkach mam córeczki dwie- Tośkę- czerwiec 2010 i Zośkę styczeń 2012 :).

Mimo, że czasami jest ciężko, cieszę się, że mam dwie kruszynki z małą różnicą wiekową :). Odchowają się i na jakiś czas będzie spokój :).

witaj Chapicha!!!!! oczywiście, ze można dołączyć :) zapraszamy na wątek główny :)

PS. imiona dla córeczek masz przepiękne!!!! Zosia i Tosia - CUDO!!!! :)

reklama
Do góry