reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Cześć:)
Na BB jestem już jakiś czas, ale jakoś nie trafiłam na ten wątek, zatem witam wszystkie mamy :-]
imie: Agnieszka
stan cywilny: mężatka
ilosc juz posiadanych dzieci: 0
data porodu: 25.10.2009 - cc
zawod lub wykonywana prace: technik hotelarz
gdzie mieszkam: Kraków
w moim brzuszku mieszka: synek - imienia jeszcze nie wybraliśmy.

reklama
Witam wszystkie babeczki:-D
imię: Goska
stan cywilny: mężatka
ilość już posiadanych dzieci: to jest pierwsze nasze ukochane
data porodu: 05/10
zawód lub wykonywana praca: obecnie kontroler wysylek
gdzie mieszkam: Dublin
w moim brzuszku mieszka: córeczka -Joasia

Ostatnia edycja:
Wtam:)

imie Joanna
wiek 20
stan cywilny zwiazek partnerski
ilosc juz posiadanych dzieci jedno w brzuszku:)
data porodu 1.10.2009
zawod lub wykonywana prace studentka
gdzie mieszkam Nl
w moim brzuszku mieszka Kubus:)

Witam przyszłe mamy :)

imie - Anita

wiek - 27 lat
stan cywilny - mężatka
ilosc juz posiadanych dzieci - 1
data porodu - 15.10.09
zawod lub wykonywana prace
gdzie mieszkam - UK
w moim brzuszku mieszka - okaże się za 4 tyg :happy:

Witam przyszłe mamy :)
imie - Anita

data porodu - 15.10.09
zawod lub wykonywana prace
gdzie mieszkam - UK
w moim brzuszku mieszka - okaże się za 4 tyg :happy:
Jak fajnie,nareszcie kolejna mamusia z UK:tak:Ja mam termin na 11.10 wiec blisko;-)
Witam jako pierwsza wszystkie nowe mamusie na forum Pazdziernikowek:-)

Witam przyszłe i obecne mamy :)

imie - Karolina

wiek - 28 lat
stan cywilny - mężatka
ilosc juz posiadanych dzieci - 1
data porodu - 03.10.09
zawod lub wykonywana prace Architekt
gdzie mieszkam - Katowice
w moim brzuszku mieszka - na razie pusto

reklama
Witam wszystkie mamy październikowe!!
Niedawno dołączyłam do forum i chcę się przywitać z Wami.
Mam na imię Joanna i mieszkam od 3 miesięcy w Grudziądzu. 15 października przyszedł na świat mój Kochany Synuś - Adaś. Z wykształcenia jestem mgr inż. instalacji sanitarnych, pracowałam jako asystent projektanta. Trafiłam do forum, szukając informacji na temat skazy białkowej, którą chyba dopadła mojego Adaśka :-(.
Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na wiele moich wątpliwości a może też pozyskam nowych znajomych :-)
Pozdrawiam wszystkich
Asia

Do góry