reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Witam powinnam tu zacząć
Imię: Aga

Stan cywilny: mężatka
Ilość posiadanych dzieci: na dzień dzisiejszy 1 malec w przyciasnym domku(brzusiu)
Data porodu: wg OM 7 maja, wegług USG 01.maja
Gdzie mieszkam: Lublin
Już wiemy ze będzie to synio Maksymilian

reklama
Witam wszystkich serdecznie

Imie: Alicja
Stan cywilny: Mezatka
Ilosc posiadanych dzieci: 0
Data porodu: 1 maj
Miaszkam: Wielka Brytania, Wakefield
Imie dla dziecka: wiem ze to bedzie chlopiec ale na imie nie mam jeszcze pomyslu

Witam wszystkich:-)

Imie: Karolina
Stan cywilny: Mezatka
Ilosc posiadanych dzieci: 1
Data porodu: 30 maja
Miaszkam: UK, Chafford Hundred
Imie dla dziecka: bedzie corcia imie ma wybrac moja starsza corcia - na razie ma 3 propozycje Zuzia, Zosia i Ania... ale pewnie jeszcze sie zmieni ;)

Witam:))

Imie:
Katarzyna
Stan cywilny: Meżatka
Ilosc posiadanych dzieci: 0
Data porodu: 18 maja
Miaszkam: okolice Piły / Wielkopolskie
Imie dla dziecka: moje to Filip i Weronika, ale mąż ciągle myśli... :))

Imię: Magdalena
Ilość posiadanych dzieci: oczekujemy naszego pierwszego bobasa :)
Data porodu: 17 lub 18 maja 2010
Zawód lub wykonywana praca: specjalista w biurze handlu i marketingu, tłumacz jęz. angielskiego
Gdzie mieszkam: Warszawa
W moim brzuszku mieszka: Majeczka :)

imię: Katarzyna
stan cywilny: mężatka
ilość posiadanych dzieci: 1
data porodu: 21 maja
gdzie mieszkam: Kraków
imię dla dziecka: dla chłopca Nikodem lub Dorian, dla dziewczynki Selena

Ojjj a ja tak się dopisuję i wcinam w dyskusję a jeszcze się nie przedstawiłam:zawstydzona/y:
Więc zrobię to teraz:
Imię: Edyta
Ilość posiadanych dzieci: Czekamy na pierwsze :-)
Data porodu: według GP 24.05 według linka od was 22.05 :-)
Zawód lub wykonywana praca: hmmm...Nie doszły fizyk komputerowy. Został semestr do zaliczenia:baffled:. Obecnie zajmuję się siedzeniem w domu ;-)
Gdzie mieszkam: obecnie w Limericku

Witam wszystkich :-)
Imię: Ewa
Ilość posiadanych dzieci: Czekamy na pierwsze :biggrin2:
Data porodu: według OM 13.05:biggrin2:
Zawód lub wykonywana praca: protetyk słuchu
Gdzie mieszkam: Poznań

reklama
Do góry