witaj na sierpniówkachhej :-) jestem tu nowa. mam na imię Anka, lat mam 22 i spodziewam się dziecka. poza tym w domku mam 2 szczurki i męża mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona forumowiczek. gorąco pozdrawiam
reklama
ha! widze ze o wieku zaczelyscie pisac.. jakos nigdy na ten watek nie zagladalam....
fajnie widziec, ze jest wiecej >30 niz tylko ja ;-) bo troszke bylam podlamana - pierworodka w wieku 37....
ale jak to sie mowi - lepiej pozno niz wcale ha ha ha
fajnie widziec, ze jest wiecej >30 niz tylko ja ;-) bo troszke bylam podlamana - pierworodka w wieku 37....
ale jak to sie mowi - lepiej pozno niz wcale ha ha ha
Nutela
Zaangażowana w BB
Pewnie Gosiu ,tez tak uważam.W życiu nie zawsze tak bywa jakbyśmy sobie to planowali,zwłaszcza z dziećmi...:-)
Fajnie być dojrzałą Mamą;-)
Fajnie być dojrzałą Mamą;-)
mama farmerka
i fasolki
Witam serdecznie
ja jeszcze z 2 z przodu ale już bliżej do 30 .
pozdrawiam
ja jeszcze z 2 z przodu ale już bliżej do 30 .
pozdrawiam
miranda
Fanka BB :)
oj tam, nie dość że 3 z przodu to i z tyłu niedługo.
reklama
Hej dziewczyny :-) Miło mi do Was dołączyć. Nazywam się Maria, mam 25 lat i jestem z Zielonej Góry. Aktualnie jestem w 28 tygodniu ciąży. Mam termin porodu na 12-14 sierpnia. Jest to moja pierwsza ciąża więc już nie mogę się doczekać tego terminu :-) 16 sierpnia ubiegłego roku braliśmy ślub z moim ukochanym mężem więc jest to wymarzony "prezent" na rocznicę Któraś z Was będzie może rodzić w tym czasie w Zielonej Górze? Pozdrawiam cieplutko.