reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się!!!

Ja tam na znaki zodiaku już nie patrzę bo wszystkie wynalazki twierdzą że ryba i waga nigdy nie będą ze sobą szczęśliwe a tu my się uparliśmy i jakoś od 8 lat jesteśmy szczęśliwi... mi się tylko marzy żeby mały trafił w jeden z terminów... albo urodziny mojej ukochanej Babci Tali (przy okazji urodziny mojego chrześniaka Krzysia) albo w rocznicę ślubu dziadków albo w rocznicę ślubu rodziców... do tego dodałam 13.04 szkoda tylko, że to nie piątek... a jeśli trafi gdzieś obok to będzie więcej dni świątecznych w kwietniu :D - na razie mamy 16, 18 i 19 więc zagęszczenie jest ciekawe tym bardziej, że termin z OM to właśnie 18.04

U nas jest tak samo- waga i ryba- i jak na razie nie narzekamy:)))

reklama
No to ja tez sie dołacze:) mam na imie Daria wkrotce 20lat...jestem szczesliwa mezatka od stycznia:)niecierpliwie czekam na moj skarb,ktory nosze pod serduszkiem(bedzie dziewczynka)jestem w 32tygodniu ciazy....termin porodu mam na kwietnia i tylko juz odliczam tygodnie...pozdrawiam:):)

U nas jest tak samo- waga i ryba- i jak na razie nie narzekamy:)))

My też Waga i Ryba, zgadzać się nie zgadzamy, ale się kochamy :-D
A teściowa zatwardziała astrolożka numerolożka nie może w to uwierzyć :-p
A Kajtuś będzie barankiem, chociaż M. chciałby Rybkę do swojego akwarium ;-)

Ostatnia edycja:
No to ja tez sie dołacze:) mam na imie Daria wkrotce 20lat...jestem szczesliwa mezatka od stycznia:)niecierpliwie czekam na moj skarb,ktory nosze pod serduszkiem(bedzie dziewczynka)jestem w 32tygodniu ciazy....termin porodu mam na kwietnia i tylko juz odliczam tygodnie...pozdrawiam:):)

cześć, witaj wśród kwietniówek :-)

No cóż ja jestem skorpinica tak jak córcia, mąż to rak a syn baranek a teraz też zapowiada się córcia baranek, a w rodinie najwięcej skorpionów i raków...

My też Waga i Ryba, zgadzać się nie zgadzamy, ale się kochamy :-D
A teściowa zatwardziała astrolożka numerolożka nie może w to uwierzyć :-p
A Kajtuś będzie barankiem, chociaż M. chciałby Rybkę do swojego akwarium ;-)

Możesz powiedzieć teściowej, że więcej szczęśliwych zestawów waga z rybką chodzi po świecie :D
I tak pewnie wszystko zależy od dokładnych dat a nie tak ogólnie tylko :D

Witam,
a ja mam na imię Ania. Wraz z moim mężem Grzesiem ( rocznik'80) oczekujemy naszego pierwszego dziecka - synka Karola, który ma przyjść na świat coś w okolicy 20 IV.:-)

reklama
Do góry