reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!!

reklama
Hej babeczki
Jestem Iza, 23 latka, studiuję i 15 kwietnia mam (poki co) termin :)
dwa miesiace pozniej - w czerwcu wychodze za mąż za mojego ukochanego Narzeczonego :)
No i jestem HAPPY ogólnie :)

a wlasnie jak wyzej...
jakby się dzidzia urodzila 21 kwietnia to by byla na 7 rocznica bycia razem :)

Hej, ja mam na imie Marta i mam wkrotce 24 lata. Jestem w 17 tygodniu ciazy. Przewidywany termin porodu to 9 kwietnia :) Mieszkam z moim narzeczonym w Londynie, ja niestety nie pracuje:baffled: Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy :-)

Witam wszystkie nowe mamusie!!! Nie było mnie dwa tygodnie, a tu tyle nowych mam! Jeszcze raz witam, pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży. :-)

Witajcie:-)
Mam na imie Ania i mam 24 lata do niedawna bylam Wroclawianka lecz od 1,5 roku mieszkam w Danii z mezem Marcinem i corka Karolina ktora ma 3,5 roku, w sierpniu test pokazal dwie kreseczki, nasza fasolka wedlug lekarza przyjdze na swiat 9 kwietnia a wedlug USG 2 kwietnia. Pozdrawiam przyszle mamusie.

Hej, ja mam 25 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzidzia ma się urodzić według gin 26-go kwietnia (czyli 3 dni przed moimi urodzinkami :-)), a według usg 23-go. Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamy!

Witam!
Mam na imię Kamila, mam 23 lata, tak jak mój partner Kamil :-D to moja pierwsza ciąża i jestem przerażona i zafascynowana jednocześnie :-) Jestem z Częstochowy i tam też mam zamiar wybrać się do szkoły rodzenia, gdyż jestem najstarsza w rodzinie i pierwsza będę mieć dzidziusia, nie mam pojęcia jak się nim zajmować, tylko czyta teoria...:zawstydzona/y: Ale jestem dobrej myśli :) Pozdrawiam wszystkie mamusie :happy2:

Witam wszystkie kwietniowe mamuśki :-) Nazywam się Ania, mam 24 lata i wraz z narzeczonym oczekujemy naszego pierwszego bobasa :) Pochodzę ze Śląska, ale od 2 miesięcy mieszkam w Pile. Niestety został mi jeszcze rok studiów w Katowicach, więc trochę sobie z brzuchalem popodróżuję ;-) Pozdrawiam gorąco :)

Czesc jestem tu nowa - mam 29 lat i wraz z mezem oczekujemy naszego pierwszego dziecka :)
nie umiem wkleic suwaczka, buuu
termin mam na 05.04

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was wszystkie bardzo goraco.Mam na imie Monika i mam 29 lat.Jest to moja druga ciaza,pierwsza niestety stracilam w 6 tygodniu.Dlugo czekalam na to aby zajsc w ciaze i dzieki Bozi udalo sie i wierze w to,ze juz bedzie dobrze.Pozdrawiam P.S. Bardzo sie ciesze,ze jestem tu z Wami.Mam nadzieje,ze bedziemy sie wspierac i wymieniac nowinkami :O)alpa ciesze sie,ze nie jestem tu sama(chodzi mi o wiek)

Do góry