reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!!

Witam,
jestem ze śląska, z okolic gliwic.
W sierpniu na 27 urodziny dostałam najwspanialszy prezent, pozytywny test!! Po roku starań, z góry skazanych przez lekarzy na niepowodzenie. Ale jednak sie udało.
To nasze pierwsze maleństwo, więc oboje z męzem bardzo to przeżywamy. A ciąza niestety od początku zagrożona. Od 5 tygodnia mam absolutny zakaz chodzenia. Niestety moja macica nie chciała sie dostosować i nie dośc ze za mala to jeszcze cały czas sie kurczyła.
Teraz jestem w 13 tygodniu, i powoli jest lepiej. Wczoraj byłam nawet na zakupach i kupiłam sobie śliczne botki na zime i dwie ciążowe bluzeczki.
Na szczęście mam swoją mała firme i moge spokojnie pracowac w domku nie ruszajac sie z łóżka. Reszte załatwia mąz.
Termin: 11 kwiecien

to chyba tyle na mój temat
pozdrawiam wszystkie kobitki

reklama
Cześć dziewczyny.
Mam na imię Agnieszka- 29lat, mam córkę Natalkę-3latka, oraz od 4lat męża z którym jesteśmy już 10 latek :tak:
Pierwsza ciąża była dokładnie zaplanowana, druga to kompletne....zaskoczenie -jednym słowem wpadka.
Ja nie chciałam więcej dzieci(mój mąż chciał, ale jeszcze nie teraz;-))i planowałam założyć spiralkę kiedy to w moim ciele rozwijało się już maleństwo :-D
Nie ukrywam że jak zobaczyłam dwie kreski na teście to byłam skrajnie załamana, ale z czasem oswoiłam się z tym faktem i teraz już cieszymy się oboje z mężem, że Natalka będzie miała siostrę :-D
Termin porodu z USG- 05.04.2009
z om - 27.03.2009

Ostatnia edycja:
witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie! Mam na Imię Karolina i od miesiąca jestem szczęśliwą żonką mojego kochanego Grzegorza.
Ten cud w moim brzuszku to nasze pierwsze wyczekiwane i wymodlone maleństwo:-D
teraz oboje powoli przygotowujemy sie do najtrudniejszej a zarazem najpiękniejszej roli naszego życia. Pozdrawiam serdecznie!

witam wszystkie przyszłe mamusie kwietnióweczki !!:-) ja też jestem szczęśliwa że się do nich zaliczam:-D !!! Mam na imę Wiola i jestem z Wałbrzycha, w tym roku wyszłam za :wink: mąż w czerwcu ,mój mąż ma na imię Piotr ,jesteśmy rówieśnikami :tak: . Wsierpniu przed moimi urodzinami dowiedzieliśmy się , że będziemy mieli dzidziusia -bardzo się cieszymy i zmieniło to bardzo wiele w naszym dotychczasowym życiu ,zawsze chciałam mieć dziecko i cieszę się bardzo,że będę je miała z Piotrem, którego pokochałam :-D .Obecnie jestem w czternastym tygodniu ciąży,dzień porodu
lekarz wyznaczył mi na 4 kwietnia 2009 :-p.Cieszę się bardzo ,że będę mogła z wami się podzielić radościami i obawami drogie przyszłe mamusie.Pozdrawiam serdecznie wszystkie ,życzę zdrówka i trzymam za was kciuki.Buziaczki Wiola!!

Ostatnia edycja:
Witam...
Z tej strony Magda. 27 letnia przyszła mamusia z Warszawy.
Razem z mężem rodzimy 27 kwietnia 2009.
TP 27 kwietnia lekarz obliczyl z OM (20 lipca 2008)
USG w 5 tc wykazalo 1 maja dlatego zapisalam sie i do kwietniowek i majowek. W poniedzialek zobaczymy czy sie wypisuje z majowek

Witam!!!

Co prawda troszkę na tym cudnym forum jestem, ale jeszcze tak oficjalnie się nie przedstawiłam. Troszkę wstyd:zawstydzona/y:ale lepiej późno niż wcale.

A więc nazywam się Asia, za trzy tygodnie skonczę 25 lat. Pochodzę z Mazur, dokładnie z Ełku, a obecnie mieszkam w Holandii wraz z mężem. Jesteśmy małżeństwem od 4/08/2007 ale nasza znajomość jest o wiele dłuższa, bo jesteśmy ze sobą prawie 10 lat, od początku mojej średniej szkoły.
W Holandii mieszkamy ponad rok i przeprowadziliśmy się tutaj , ponieważ moj mąż dostał ciekawą pracę. Ja narazie nie pracuję, uczę się holenderskiego i szlifuje angielski.
Tak w ogóle to mialam wlaśnie iść do pracy od września , ale dzidzia w brzuszku pokrzyżowała plany za co jestem oczywiście jej wdzięczna.

Termin wg USG mam na 30 kwietnia a według OM na 14 kwietnia.
Nie mogę już się doczekać dzieciątka i mam nadzieję, że to będzie córeczka Zosia.

Pozdrawiam wszystkie mamusie kwietniowe!!!

Tak więc przedstawiam się i JA :-)
Mam na imię Magda, mam 25 lat, jestem z Wrocławia i tu razem z moim mężulkiem mieszkamy. Małżeństwem jesteśmy od 30 września 2006! A znamy się ponad 9 lat ;-)
Od 4 m-cy mam małego lokatorka pod serduchem. Wg OM której fizycznie nie było termin był na 22 kwietnia, natomiast po pierwszym USG okazalo się, że maleństwo jest o dwa tygodnie strarsze i teraz mamy 15 tygodni, a termin wg USG 10 kwiecień 2009:tak: Narazie wprawiamy się i wychowujemy naszego małego pieska :-D pozdrawiam!

Witam wszystkie Kwietniówki :-)
Jestem tu nowa, mam na imie Agata, i mam 20 lat. Mój partner Bartek ma 22 lata.
25 kwietnia 2009r. zostaniemy młodymi, ale bardzo szczęśliwymi rodzicami :-D
Już nie możemy się doczekać dnia narodzin, codziennie dotykamy tą wspaniałą istotke która żyje pod moim serduszkiem :-)
Mieszkamy w Wielkopolsce, w Poznaniu.

Pozdrawiam wszystkie Mamusie :-)

bde5697e13.png
http://http://www.suwaczek.pl/" tit...w.suwaczek.pl/cache/bde5697e13.png?html"></a>

Ostatnia edycja:
reklama
A ja napiszę krótko. Mam na imię Karolina i jestem 26 letnią szczęśliwą żoną. Moje (nasze ;-)) maleństwo przyjdzie na świat w okolicach połowy kwietnia.
Powoli wdrażam się w forum chociaż przyznam, że na razie raczej czytam. Zapewne moja aktywność poprawi się wraz z upływem czasu.
[url=http://lilypie.com][/URL]

Ostatnia edycja:
Do góry