reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):):):)

reklama
Dzień dobry!
Dołączam do szczęśliwie oczekujących:-) Mieszkam w Zielonej Górze. Zbliżam się do '30 i będzie to nasze pierwsze dziecko - jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Lew lub Lwica z 11.08.2008.
Pozdrawiam wszystkie mamy - te młodsze i te starsze :rofl:

Witam Was dziewczyny
Mam na imię Sylwia i postanowilam napisać o sobie parę słów,
w marcu kończę 28 lat(o rany:sorry2:) a mężatką jestem od 2 lat(3.09.2005)
mieszkam w Puławach (w. lubelskie),pracuję sobie w banku i jak na razie nie możemy mięć dzieci nie wiem czemu:-(niby wszystko w porządku ale ...,
zawsze chcieliśmy mieć dzieciątko ,mój mąż nawet bardziej niż ja:-) ,
najgorsze że zaczyna się coś ze mną dziać to znaczy myśl o dziecku i to że mogę ich nie mieć zaczyna mnie poprostu dręczyć :-(
Mam nadzieję że aura świąt pomoże Wam zasiać fasolkę:-)czego Wam i sobie życzę
icon14.gif

Witam ja mam na imię Asia mam 22 lata za niedługo 23.
Mam syna Krzysia i fasolke z terminem 28 sierpień Pozdrawiam wszystkie mamusie

Witam
Mam na imię Ewa lat 34, jestem z Wrocławia, to będzie mój pierwszy dzidziuś:-) termin 23 sierpnia 2008

Pozdrawiam Was wszystkie

Witam Ponownie....
No I Wypada Mi Odpowiedzieć Na Pytanie...
Otóż Mam 26 Lat , A Nasze Maleństwo Planowo Przyjdzie Na świat Około 14 Sierpnia....-coś Za Długo Trwa Ciąża :(((( Już Bym Chciała.....:))))))))))))))))))

Pozdrowienia Dla Wszystkich

Paaaaaaaaaaa

Cześć Dziewczyny!!
Mam 30 lat, , małżeństwem z moim kochanym mężem jestesmy ponad 2 lata, mamy niespełna dwuletnia córeczke no i wlasnie dowiedzielismy sie, że zostaniemy rozdzicami drugiego dzidziusia:-):-):-)Termin okolo 20 sierpnia, ale to jak wiadomo wyjdzie w praniu ;-):-)
Pozdrawiam wszystkie siepniowe mamusie!!!!

p.s. Wesołych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo serdecznie Ci gratuluję...to wspaniała nowina...Chyba nie ma nic piękniejszego niż nosić pod serduszkiem cud...
Wszystkiego dobrego...dzidziusia zdrowiutkiego!!

Co ja widzę? Jedna w ciąży, druga w ciąży, trzecia, czwarta. A ja nic!
W Krakowie jest chyba biometr niekorzystny i zabija wszystkie ogoniaste. Może to ten smog krakowski,.
To ja też napiszę coś o sobie. Mam 29 lat, 4.5 letniego synka i od roku pracuję z mężem nad rodzeństwem dla niego. Teścik sobie zrobię w Sylwestra.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane!

reklama
:-)Witam Wszystkie Panie!

Mam 26 lat i dzisiaj się dowiedziałam, że jestem w 5 tygodniu ciąży!

Jestem strasznie szczęśliwa bo ż mężem od kilku miesięcy czekaliśmy na TĄ wiadomość!!! :-D:-D:-D

Według moich obliczeń będzie nas już troje pod koniec sierpnia przyszłego roku. Nie mogę się już doczekać, ale też troszkę się boję :sorry2:

Do góry