reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie!

agacina zgadzam się z Tobą. W sezonie masakra żeby poruszać się po mieście ale i tak bardziej mi się podoba niż poza nim. Może dlatego że spotykam naprawdę bardzo duż znajomych z mojego starego miasteczka a W Darłowie brakuje mi znajomych.
W Kołobrzegu byliśmy jeden jedyny raz ale pogoda nam nie była życzliwa i nie zobaczyliśmy za wiele.Ale może jeszcze to nadrobię:)

reklama
a mi się najbardziej podoba to, gdy komuś mówię, że jestem ze Szczecina - a ten ktoś mi mówi, że fajnie mam bo mieszkam nad morzem :-D Tylko, że ja do morza mam 100 km :-D

Wiesz że spotkałam się z tym samym. Nawet mam koleżankę w Szczecinie i ludzie się jej dziwią dlaczego przyjeżdż do Darłówka na wczasy skoro też mieszka nad morzem (w Szczecinie). No ale najwidoczniej nie wszyscy chodzili na lekcję geografii :-D

maajka bardzo dziękuję tylko w tym aniołku siedzi mały diabełek. Oj potrafi dać popalić. Wszędzie Go pełno, narazie śmieję się ę jest aniołkiem jak śpi:-D

albo gdy się przymila jak coś przeskrobie albo coś potrzebuje a wie że krzykiem nie

załatwi. Ale generalnie nie narzekam przynajmniej wiem że mam dziecko w domu.

Tylko nie wiem co to będzie jak urodzę drugiego dzidziusia. Teraz jak mu mówimy to się cieszy ale jak będzie w rzeczywistości??:szok:

Wymyślił imiona i dla braciszka i dla siostrzyczki ale pytany to mówi że bawił to

będzie się tylko z braciszkiem.

cześć Emcia. Ja też brałam ślub w czerwcu 2005. Mieszkam tymczasowo ( od 2 lat ) w Angli - ale mi się tu nie podoba...Mam termin na czerwiec - i gdyby nie to że już kilka razy byłam w Polsce u ginekologa to nie wiem jak by to było z moim zdrowiem psychicznym...hahaha...
Pozdrawiam...
Gosia

Tutaj właśnie mogo się przedstawić nowe mamy
a stare - tna młode wiekiem ale stare stażem na BB....poczytajcie kiedy się przedstawiałyście...oj dawno dawno kiedy to zleciało....

Wiec tak;)
Mam na imie Ania i jestem mloda (za kilka dni bede miala 20 urodzinki) przyszla mamcia z czego teraz bardzo, bardzo sie ciesze i nie moge sie juz porodu doczekac zeby miec mojedo skarba obok;))) nawet cwicze juz spanie z jaskie ale poducha to nie dzidzia;)))

reklama
Snoopy witamy w naszym gronie. Ja mam na imię Ania i to moje pierwsze dzieciątko nie zaliczam się do młodych mam bo mam 29 lat ale lepiej późno niż wcale. Będziemy mieli synka:-)

Do góry