reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie!

agacina zgadzam się z Tobą. W sezonie masakra żeby poruszać się po mieście ale i tak bardziej mi się podoba niż poza nim. Może dlatego że spotykam naprawdę bardzo duż znajomych z mojego starego miasteczka a W Darłowie brakuje mi znajomych.
W Kołobrzegu byliśmy jeden jedyny raz ale pogoda nam nie była życzliwa i nie zobaczyliśmy za wiele.Ale może jeszcze to nadrobię:)

reklama
a mi się najbardziej podoba to, gdy komuś mówię, że jestem ze Szczecina - a ten ktoś mi mówi, że fajnie mam bo mieszkam nad morzem :-D Tylko, że ja do morza mam 100 km :-D

Wiesz że spotkałam się z tym samym. Nawet mam koleżankę w Szczecinie i ludzie się jej dziwią dlaczego przyjeżdż do Darłówka na wczasy skoro też mieszka nad morzem (w Szczecinie). No ale najwidoczniej nie wszyscy chodzili na lekcję geografii :-D

maajka bardzo dziękuję tylko w tym aniołku siedzi mały diabełek. Oj potrafi dać popalić. Wszędzie Go pełno, narazie śmieję się ę jest aniołkiem jak śpi:-D

albo gdy się przymila jak coś przeskrobie albo coś potrzebuje a wie że krzykiem nie

załatwi. Ale generalnie nie narzekam przynajmniej wiem że mam dziecko w domu.

Tylko nie wiem co to będzie jak urodzę drugiego dzidziusia. Teraz jak mu mówimy to się cieszy ale jak będzie w rzeczywistości??:szok:

Wymyślił imiona i dla braciszka i dla siostrzyczki ale pytany to mówi że bawił to

będzie się tylko z braciszkiem.

cześć Emcia. Ja też brałam ślub w czerwcu 2005. Mieszkam tymczasowo ( od 2 lat ) w Angli - ale mi się tu nie podoba...Mam termin na czerwiec - i gdyby nie to że już kilka razy byłam w Polsce u ginekologa to nie wiem jak by to było z moim zdrowiem psychicznym...hahaha...
Pozdrawiam...
Gosia

Tutaj właśnie mogo się przedstawić nowe mamy
a stare - tna młode wiekiem ale stare stażem na BB....poczytajcie kiedy się przedstawiałyście...oj dawno dawno kiedy to zleciało....

Wiec tak;)
Mam na imie Ania i jestem mloda (za kilka dni bede miala 20 urodzinki) przyszla mamcia z czego teraz bardzo, bardzo sie ciesze i nie moge sie juz porodu doczekac zeby miec mojedo skarba obok;))) nawet cwicze juz spanie z jaskie ale poducha to nie dzidzia;)))

reklama
Snoopy witamy w naszym gronie. Ja mam na imię Ania i to moje pierwsze dzieciątko nie zaliczam się do młodych mam bo mam 29 lat ale lepiej późno niż wcale. Będziemy mieli synka:-)

Do góry