reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie!

Tylko sprawdźcie, czy jest ok., bo ja obliczałam z Waszego wieku. W każdym razie reklamacje będą uwzględniane:-D

Pozwolę sobie jeszcze uporządkować rocznikami :-)

Snoopy 1988
Mata-kow 1985
Ula 1984
Jola244 1983
Flexy 1982
Majka 1982
Edyta 1982
Behemott 1981
Julia 1981
Aniaw 1981
Agacina 1980
Iwosz 1980
Mamoot 1979
lorcia 1979
Aniknulka 1979
Agusia 1979
Magdziarka 1978
Azile 1978
Almetka 1978
Kasia 1977
Magdalenkakol 1975
Joaś 1972

reklama
Kochane u mnie poprawka rocznik 1979 (25.06) te lata to już policzyłam z tym rokiem Magdziarko;-) poza tym ja późno zaczęłam "produkcję" większość z czerwcówek ma już dzieciaczki a ja dopiero pierwsze :tak: nie gniewaj się za te moje "bazgroły" odpisałam tylko Snopy ona taka młoda

reklama
Do góry