reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie!

reklama
O rety jak mnas dużo!!!!!
Witamy wszystkich. U mnie w pracy też wysyp letni już jest 5 przyszłych mam!

No to i ja się przywitam:-)

Mam na imię Agnieszka, mam 29 lat. Mąż Damian 27 lat.W swoim dorobku mam 2,5 letniego synusia Kacpra;-) a na 4 czerwca dokładnie w Kacpra urodziny mam

termin z drugą dzidzią. Może zrobię prezencik synkowi. Narazie jak mu mówimy

że będzie miał dzidziusia w domu to się cieszy ale jak będzie w rzeczywistości

zobaczymy. To tyle po krótce o mnie. Aha zapomniałam na chwilę obecną

mieszkamy w Darłowie, narazie wszystko zapowiada że zostaniemy tutaj dłużej, a

pochodzimy z dolnego śląska

To tak jak u nas w Kołobrzegu; wszyscy mi zazdroszczą, że tam mieszkam, bo przypominają sobie swoje wakacje nad morzem - tymczasem poza sezonem w mieście niewiele się dzieje, a w sezonie turyści nie dają nam żyć ;-) Pracujemy w centrum miasta i dojazd do pracy w sezonie to udręka - jeden wielki korek - o znalezieniu miejsca parkingowego już nie wspominam...

reklama
Do góry