reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

reklama
To chyba czas na mnie;-). Na imię mam Marta, mam 29 lat, ponad 4 letnią córcię, która nie była planowana, ale jest najukochańsza na świecie. Ślub wzięliśmy z mężem w październiku 2005r. We wrześniu zeszłego roku straciłam fasolkę w 5 tc. Teraz czekamy na upragnioną drugą dzidzię. Pracuję zawodowo, córcia chodzi do przedszkola.

Ostatnia edycja:
No o mnie to juz dużo wiecie, ale żeby tradycji stało się zadość.
Mam 34 lata:tak:, dwóch synów 8 lata i 7 m-cy i 2 lata 8 m-cy. Dwa Aniołki ( pażdziernik 2007) i teraz Dzidzię na dziś 2,55 cm. :tak: Mieszkam pod Warszawą, pracuję w Wawie po ślubie jesteśmy prawie 3 lata.
A i jeszcze jedno nie musi byc teraz dziewczynka może byc chłopiec, bedzie drużyna piłkarska.:-D Aby zdrowe.

To i ja się pzredstawie
Jestem Monika, pochodzę ze śląska. Pobraliśmy sie w sierpniu 2007. Mam 24 lata.
Bardzo cieszymy sie z tej ciązy, i wierzymy bardzo mocno ze w lipcu pierwszy raz zostaniemy rodzicami :-)

Witam wszystkich! Jestem Edyta. Mam 31 lat, dwa lata po ślubie i dłuuuuugie starania o dzidziusia:) Mamy termin na 6 lipca. :-) Mieszkam i pracuje w Kutnie.

hey wszystkim mam na imie Marta mam 20 lat, mieszkam w Warszawie,w lipcu zostane szczesliwa mamuska :) jak narazie moja fasolcia ma 7 tyg. :) a 6.12.2008 biore slub :) pozdrawiam wszystkie lipcóweczki

i ja do was dolacze :)
nazywam sie Ewelina i mam coreczke ktora wlasnie zaczyna 9 miesiac, a obecnie jestem w 8 tyg 7 dniu ciazy i tak sobie przeczuwam ze bedzie chlopak. Moj maz jest grekiem i mieszkamy w Grecji. generalnie jestem lipcoweczka ale porod bede miala gdzies w czerwcu, dokladnej daty jeszcze nie znam, wiec poki co jestem chyba pierwsza na liscie do porodu, choc nigdy nie wiadomo, wczesniaczkow sporo sie rodzi :) pozdrawiam

reklama
To teraz ja ;-)
Mam na imię Iwona, mam 27 lat i jestem z Warszawy, z moim T znamy się i właściwie jesteśmy razem od 12.08.2000 (wakacyjna miłośc od pierwszego wejrzenia ;-)), ślub wzieliśmy 30.06.2007, a wg OM rodzicami zostaniemy 14.07.2009 i będzie to nasza piersza dzidzia. Ja, moja mama i teściowa liczymy że będzie to dziewczynka, mój mąż oczywiście że chłopczyk, ale i tak najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
Co do zwierzątek to mamy pięknego owczarka niemieckiego :happy:

Do góry