reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

Mam na imię Magda, mam 27 lat, mieszkam w Warszawie. Poprzedniej ciąży z synem nie udało mi się donosić (swoją drogą na dziś był termin), teraz udało mi się ponownie zajść w ciążę i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Od poprzedniej ciąży jestem na L-4, więc mam sporo czasu, żeby zająć się sobą i dzidzią. Z Tatą dzidzi jesteśmy prawie 6 lat.

reklama
Witam wszystkie szczesliwe mamusie:):)
Ja jestem Gosia, mam 23 lata.Obecnie mieszkam w Dublinie. Jestem szczesliwa mezatka od 8 czerwca 2007 (duzo nas bralo slub w czerwcu:):) i jeszcze szczesliwsza mama Bartusia ktory urodzil sie 7 pazdziernika 2007 tez w Dublinie.
Pozdrawiam

To i ja sie przedstawie...
Mam na imie Ola.Lat 29.Mieszkam w poznaniu.
Z tata naszej fasolki jestesmy od 3 lat w zwiazku nie malzenskim:)moze kiedys....

to na mnie kolej mam na imie Monika L.mam 29 lat mieszkam w Canadzie juz od 13 lat, mam 2 letniego synka Patryczka skonczyl wlasnie 2 latka 21 pazdziernika.
PObralismy sie z meze w bardzo szczesliwa date 7.07.2007 tak dziewczyny 777 lucky nr, a co najlepsze jest to ze mieszkamy po 777 nr domu, cos musi byc w tym..
Jestem w 9 tygoniu ciazy z drugim baby i bardzo oczekujemy dziewczynki zobaczymy co z tego wszysstkiego soe wykluje:laugh2::-)

Witam gorąco wszystkie mamusie ;)
Mam na imię Beata i w tym roku skończyłam 30lat. Pochodzę z Poznania a obecnie mieszkam w Szkocji. Z moim ukochanym jesteśmy razem od 5 lat a ślub braliśmy 27 kwietnia 2007.Wstępny termin mam na 2 lipca :-)

No to ja tez o sobie. Mam na imię Agnieszka i mam 24 lata, jestem z Mielca na podkarpaciu, a od ponad trzech lat mieszkam w małym miasteczku koło Rzymu, moj M jest włochem. wzieliśmy ślub we wrześniu 2006, a dokładnie trzy miesiące później urodził się Thomas. W styczniu straciłam aniołka w szóstym tygodniu. Moja Fasolka ma datę na 23 lipca, a muszę dodać, że23 to mój szczęśliwy numer, urodziłam sie 23, wzięliśmy slub 23 i Tomek też urodził sie 23, więc jestem teraz dużo spokojniejsza. Wszystkiego dobrego dla was i waszych fasolek

Ja mam na imię Kaśka mam 23 lata i mieszkam w małej miejscowości w województwie lubuskim z mężem no i od siedmiu tygodni z dzidzią w brzuszku. Nasz ślub odbył się 27.10.2007r.

Cześć dziewczyny:) Jestem Natalia i właśnie parę dni temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku mieszka malutka fasolka:)
Oboje z mężem szalejemy ze szczęścia, pobraliśmy się bardzo niedawno a tu już taka niespodzianka:)
To będzie mój drugi dzieciaczek, bo mam jeszcze ośmioletniego syna z poprzedniego związku.Teraz celujemy w dziewczynkę , żeby było do pary:) Ale to okaże się w lipcu , termin mam na 15:)
Pozdrowionka i całuski dla wszystkich przyszłych mam:)

To i ja się przywitam :) mam na imię Alicja, jestem z Wrocławia, w zeszłym roku (25.08.07) wyszłam za miłość mega życia, a teraz spodziewam się następnej (tej w brzuszku) :-D wstępny termin na 12 lipca (ja jestem z 29 lipca) :-)

reklama
No to teraz ja :-)

Mam na imię Maja, mam 25 lat., mieszkam w Poznaniu.Od kilku miesięcy jestem szczęśliwą mężatką, a za kilka zostanę szczęśliwą mamusią :-). Myśleliśmy, ze dzidzia pojawi się w naszym życiu troszkę później, ale baaardzo się cieszymy, ze niedługo będziemy 3-osobową rodzinką :-).

Do góry