reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

reklama
MArcia o kurcze jakie zaskoczenie..a pracowalas w centrali czy poprostu w jakies agencji reklamowej...

Vercik cały czas pracuje w centrali (juz 4 lata mi stuknely w LPP) ...
Jak widać powiedzenie, że swiat jest mały, nadal jest aktualne :):-)

Martuś Ty tak nie zapraszaj na ta kawe,bo jak ja przyjade to bede tydzien siedzieć i ją pić:-p:-p:-p:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justysia , spoko, wystarczy dobrze sie ugadac, ustalic termin urlopu i mozesz nawet tydzien siedziec :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcia26 To miło że kolejna z Pomorza, bo chyba Południe przeważało. A ja w piątek wybieram się do Gdyni do Tesco z koleżanką, to pierwszy wypad bez mojego M :-D Także chyba wproszę się na kawkę :-D:-D:-D:-D:-D
(żart oczywiście bo nie lubię się wpraszac :-D)

Marcia26 To miło że kolejna z Pomorza, bo chyba Południe przeważało. A ja w piątek wybieram się do Gdyni do Tesco z koleżanką, to pierwszy wypad bez mojego M :-D Także chyba wproszę się na kawkę :-D:-D:-D:-D:-D
(żart oczywiście bo nie lubię się wpraszac :-D)

Kamlotka zapraszam !!:-) Tylko, że ja pracuję i w domku ląduję o 17-30... Po tej godzinie drzwi stoją otworem i można wpdać :tak:

Dzięki :-D Dodam tylko że urodziłam się w Gdańsku i tam mieszkałąm jakiś czas, a Trójmiasto uwielbiam, szczególnie latem :tak::tak:

Ej laski ja tez jestem z Gdanska jak by co mozemy sie we 3 spiknac:-p

Marcia faktycznie swiat jest maly hehe..ja tez mialam isc do centrali na mercha, ale z powodu wyjazdu zrezygnowalam z 2 etapu rekrutacji..

Kurcze a Jolka jeszcze pracuje??

reklama
Do góry