reklama
hej, mam na imię Natalia-mam 27 lat i 4letnią córcię Pole.
Mieszkam w małej miejscowości koło Chojnic. Jeżeli chodzi o staranka to udało się za 1 razem
Z wykształcenia jestem pedagogiem, a na co dzień zajmuje się dogoterapią co jest moją pasją.:-)
Mieszkam w małej miejscowości koło Chojnic. Jeżeli chodzi o staranka to udało się za 1 razem
Z wykształcenia jestem pedagogiem, a na co dzień zajmuje się dogoterapią co jest moją pasją.:-)
klara11.83
Zaciekawiona BB
Hejka mam na imię Klara mam 31 lat i jestem mamą 9-cio letniego Krzysia. Mieszkam w Łodzi.
Witam wszystkie mamuski; ) Mam na imie Ania 22 wiosny za mna jestem na forum nowa,. Mam juz synka ktory ma 5 lat. Dzis ide do ginekologa na usg wiec okaze sie kiedy w maju bede rodzic synka urodzilam w dzien ojca 2009r taki prezencik dla taty dobrze ze porod wypada nam na wiosne akurat zaczyna sie robic cieplo, z moim synkiem cale wakacje przesiedzialam na dworzu, ja mialam spokoj a mlody sobie spal i sie dotlenial aktualna ciaza byla "swiadoma wpadka" nie wiedzialam ze tak szybko zajde w ciaze ale jestesmy z mezem zadowoleni
Cześć, mam na imię Lidka i mam 22 lata. Jestem z Gdyni z czego się cieszę bo będę miała super tereny spacerowe z wózeczkiem. Studiuje i pracuję. Z narzeczonym jestesmy 6 lat, mieszkamy razem trochę ponad rok. Dziecko planowaliśmy za dwa lata ale bardzo się cieszymy, że będzie szybciej :-)
To nasza pierwsza ciąża, termin wg OM to 18/19 maj :-)
To nasza pierwsza ciąża, termin wg OM to 18/19 maj :-)
reklama
Nikola07 tez mam termin na 23 maja czy miałaś juz usg? Który tydzien u Ciebie?
Ostatnio jestem bardzo rozkojarzona i podałam dzień OM. Termin mam na 30 maja Jeszcze nie byłam u lekarza. A Ty już byłaś?
Podziel się: