reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się ;) czyli pogaduszki majowych mamuś

W 5tc któraś z dziewczyn plamiła tu na forum i w szpitalu okazało się, że to od moczu właśnie. Mnie przy inf ukl mocz w ciąży nigdy nic nie bolało. A położna albo jakiś lekarz naprawdę nic a nic na tym etapie nie zrobią?

reklama
Ja mam pierwsza wizytę dopiero w czwartek, to i tak bardzo szybko, bo w 7 tygodniu, ale jest to wizyta u lekarza rodzinnego ktory skieruje mnie na spotkanie z położną w okolicach 12 tygodnia...
Niestety tak tutaj jest... Ale jutro zarejestruje sie do przychodni pod pretekstem bólu przy oddawaniu moczu... Bo inaczej zwariuję ;(

Nie wytrzymałam i pojechałam do szpitala na "emergency" wykryli jakąś infekcję dróg moczowych więc ta krew pewnie z tamtąd... 3 razy zmierzyli mi ciśnienie, pobadali brzuch jak na wyrostek... Osłuchali słuchawkami brzuch i odesłali do domu, nie dali mi nic na ta infekcję, tyle ze sie trochę uspokoiłam no i ze mam w środę pierwsze USG ;-)

Passowa jak przy oddawaniu moczu tylko to zarużowienie to napewno pechez lub nerki. Ale krew w moczu nie jest dobrym objawem wiec zadbaj o to. Warto jak cie niepokoi cos ppsciemniać i jechać na emergency bo sie potem toba lepiej zajma, masz czesciej badania itd.

Wiedziałam ze tak będzie ze sie zacznie rozłazić forum, bo zaczna sie pytania i to normalne ze tu sie bedzie dyskusja toczyć ...

Można tylko stworzone zostało to forum z myśla o poznaniu sie czyli opisanu kim jesteśmy itd. Dziewczyny twierdziły ze sie pogubi jak to bedzie na głównym forum ja sadziłam ze miedzy forami zrobi sie tylko zamieszanie... No zobaczymy.

Oj bo to i ja po krutce sie przedstawię
Od 2 lat mieszkań na wyspach Kanaryjskich
Wczesniej w Poznaniu a pochodzę z okolic Gorzowa Wlkp :)
Ja mam lat 33 mąż 37 i many juz 12 bliźniaków
Od 3 lat staraliśmy sie o rodzeństwo i mam nadzieję że rym razem moja dzidzia zostanie z nami
Udało mi sie zając w momencie jak poszłam na kursy fryzjerskie czyli głowę zajęłam czymś innym ;)
No i chyba tyle wystarczy :)
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
No przyjemnie :) zawsze chciałam byc w ciaży jak jest ciepło bo wiadomo łatwiej i lżej o odp ubranie a zimą nie jest ciekawie tzn trudniej
Akecwyszlo tak na szczęście że tu nie jest istotna pora toku bo zawsze jest ciepło a katem najgorzej wiec idealnie ;)

Do góry