W 5tc któraś z dziewczyn plamiła tu na forum i w szpitalu okazało się, że to od moczu właśnie. Mnie przy inf ukl mocz w ciąży nigdy nic nie bolało. A położna albo jakiś lekarz naprawdę nic a nic na tym etapie nie zrobią?
reklama
Passoa1705
Fanka BB :)
Ja mam pierwsza wizytę dopiero w czwartek, to i tak bardzo szybko, bo w 7 tygodniu, ale jest to wizyta u lekarza rodzinnego ktory skieruje mnie na spotkanie z położną w okolicach 12 tygodnia...
Niestety tak tutaj jest... Ale jutro zarejestruje sie do przychodni pod pretekstem bólu przy oddawaniu moczu... Bo inaczej zwariuję ;(
Niestety tak tutaj jest... Ale jutro zarejestruje sie do przychodni pod pretekstem bólu przy oddawaniu moczu... Bo inaczej zwariuję ;(
Passoa1705
Nie wytrzymałam i pojechałam do szpitala na "emergency" wykryli jakąś infekcję dróg moczowych więc ta krew pewnie z tamtąd... 3 razy zmierzyli mi ciśnienie, pobadali brzuch jak na wyrostek... Osłuchali słuchawkami brzuch i odesłali do domu, nie dali mi nic na ta infekcję, tyle ze sie trochę uspokoiłam no i ze mam w środę pierwsze USG ;-)
asiaf
Passowa jak przy oddawaniu moczu tylko to zarużowienie to napewno pechez lub nerki. Ale krew w moczu nie jest dobrym objawem wiec zadbaj o to. Warto jak cie niepokoi cos ppsciemniać i jechać na emergency bo sie potem toba lepiej zajma, masz czesciej badania itd.
Passoa1705
Dzieki !!
W sumie to temat to "pogaduszki majowych mam" ;-) takze chyba tutaj mozna gadać
W sumie to temat to "pogaduszki majowych mam" ;-) takze chyba tutaj mozna gadać
Matik2012
Oj bo to i ja po krutce sie przedstawię
Od 2 lat mieszkań na wyspach Kanaryjskich
Wczesniej w Poznaniu a pochodzę z okolic Gorzowa Wlkp
Ja mam lat 33 mąż 37 i many juz 12 bliźniaków
Od 3 lat staraliśmy sie o rodzeństwo i mam nadzieję że rym razem moja dzidzia zostanie z nami
Udało mi sie zając w momencie jak poszłam na kursy fryzjerskie czyli głowę zajęłam czymś innym
No i chyba tyle wystarczy
Buziaki
Od 2 lat mieszkań na wyspach Kanaryjskich
Wczesniej w Poznaniu a pochodzę z okolic Gorzowa Wlkp
Ja mam lat 33 mąż 37 i many juz 12 bliźniaków
Od 3 lat staraliśmy sie o rodzeństwo i mam nadzieję że rym razem moja dzidzia zostanie z nami
Udało mi sie zając w momencie jak poszłam na kursy fryzjerskie czyli głowę zajęłam czymś innym
No i chyba tyle wystarczy
Buziaki
Ostatnia edycja:
reklama
Matik2012
No przyjemnie zawsze chciałam byc w ciaży jak jest ciepło bo wiadomo łatwiej i lżej o odp ubranie a zimą nie jest ciekawie tzn trudniej
Akecwyszlo tak na szczęście że tu nie jest istotna pora toku bo zawsze jest ciepło a katem najgorzej wiec idealnie
Akecwyszlo tak na szczęście że tu nie jest istotna pora toku bo zawsze jest ciepło a katem najgorzej wiec idealnie
Podziel się: