reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;) czyli pogaduszki majowych mamuś

reklama
To teraz ja :)
Na imie mi Ewelina, mam 27 lat, mój facet 29 l.
Znamy się juz od szkoły, a skumaliśmy sie w 2011 roku, w dzień moich 24 urodzin. Po 4 miesiącach pognałam za nim do Niemiec i od tamtejj pory nierozłączni...Ślubu nie mamy, ale dobrze nam tak jak jest. jeśli o prace chodzi to oboje "robole". On pracuje w budowlance, a ja sprzatam u osob prywatnych.
O dziecko staraliśmy sie jeden cykl... Mieliśmy tyle szczęścia ze w zasadzie 2 oddane strzały okazały się trafione.:)

Witam się i ja :)

Mam na imię Joanna. Mam 24 lata. Mieszkam w niewielkiej miejscowosci 30 km od Łeby. Jestem dyplomowaną farmaceutką a dyplom odebrałam w dniu zrobienia testu :) póki co nie pracuje chociaż miałam taki zamiar po odbiorze dyplomu. Mam jeszcze córeczkę z lutego 2011. Z córcia udało mi się zajść za pierwszym zamachem a z terazniejszą ciąża dopiero w czwartym cyklu. Oczywiście jak większości udało sie to na urlopie. Pojechaliśmy do Krakowa we troje a wróciliśmy już we czwórkę :)

Witajcie, spać nie mogę, co 10 minut biegam to toalety zeby sprawdzić czy plamię czy nie, juz sama nie wiem co mam myśleć, tak bym chciała być w Polsce teraz... :(
Zauważyłam ze ta krew ( lekka krew, wręcz jakby woda zabrwiona na różowo ) pojawia sie tylko po sikaniu na papierze, a wkładka jest praktycznie czysta...
Spotkałyście sie z czymś takim?

reklama
Jutro pójdę, tylko ze nic nie boli, a zawsze przy infekcji dróg moczowych bolało... ;( martwię się a nic nie mogę zrobić...

Do góry