reklama
justyna3003
Fanka BB :)
To i ja coś o sobie napiszę-za niecałe 4 mies skończę 28 lat, z wykształcenia jestem mgr pielęgniarstwa, z mężem od 11lat razem, 6 lat po ślubie.
Mamy 3 dzieci w innym niebiańskim wymiarze, mam nadzieję że teraz się uda.
Mamy 3 dzieci w innym niebiańskim wymiarze, mam nadzieję że teraz się uda.
Witam to i ja sie wreszcie ujawnię :-)
Marta -32 lata skończę w lipcu dokładnie 8 :-),a termin porodu mam na 23 .07.13 wiec kto wie moze bedzie prezent na urodziny
mam juz 9letniego synka a teraz po kilku nieudanych probach i operacjach doczekałam sie bąbelka i z usg prenatalnego dzisiejszego wygląda na to ze bobas ma 12 tygodni i jeden dzień .
Nie pisałam wczesniej z obawy o ciążę ,ale teraz mysle ze bedzie ok
Podczytuję Was od samego początku
Pozdrawiam :-) wszystkie lipcowe mamusie
Marta -32 lata skończę w lipcu dokładnie 8 :-),a termin porodu mam na 23 .07.13 wiec kto wie moze bedzie prezent na urodziny
mam juz 9letniego synka a teraz po kilku nieudanych probach i operacjach doczekałam sie bąbelka i z usg prenatalnego dzisiejszego wygląda na to ze bobas ma 12 tygodni i jeden dzień .
Nie pisałam wczesniej z obawy o ciążę ,ale teraz mysle ze bedzie ok
Podczytuję Was od samego początku
Pozdrawiam :-) wszystkie lipcowe mamusie
bejbiszon
Malami masz podobnie jak u mnie. Ja jestem z 2 września a mój syn z 12 września chociaż termin miał na 28 września :-) na początku chciałam żeby urodził się w moje urodziny ale potem stwierdziłam, że nie chcę - niech chłopak ma swoje "samodzielne" święto ... i tak też się stało
H
Huuuura
Gość
Witaj Malami! Spokojnej ciąży życzę.
kari_26
wrześniowa mama 2009
Witam serdecznie wszystkie Mamuśki)Jestem biotechnologiem, 4 lata po ślubie mamy już 3 letnią córeczkę, obecna ciąża troszkę nas zaskoczyła ale może to i dobrze bo ciężko nam było podjąć świadomą decyzję)))Tak widocznie miało być mam termin na 13 lipca!!!Życzę wszystkiego dobrego wszystkim oczekującym mamusiom i pozdrawiam serdecznie)
nineczka
Witaj kari! Im dalej od urodzin pierwszego dziecka, tym trudniej podjąć decyzję o drugim. Zawsze mi to powtarzano, a ja nie wierzyłam. Teraz przyznaję- człowiek odpoczywa po zarwanych nocach, dziecko samodzielne bardzo, jak wspomnę te kupki, zupki i i bezsenne noce...
kari_26
wrześniowa mama 2009
Zgadzam się z Tobą nineczka w 100%)I mimo że zdążyłam się już oswoić z tą wiadomością to czasami wzdycham na sama myśl o tym że za chwilkę czeka nas powtórka)Mimo wszystko ciesze się ze tym razem termin przypada na lato, ja planuje cesarkę także pewnie będe rodziła na początku lipca )Długi dzień, cieplutko mam nadzieję że będzie dobrze)
reklama
kroma
witam wszystkie mamy, a co do urodzenia w swoje urodziny, to ja i moja mama mamy w tym samym dniu i miesiącu i jakoś nigdy nie było problemów, tata zawsze pamiętał a i impreza za jednym zamachem i okrągłe też, bo jak ja kończyłam 30 to mama 60.
Podziel się: