reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się- czyli ile mamy lat i kim jesteśmy :)

reklama
To i ja coś o sobie napiszę-za niecałe 4 mies skończę 28 lat, z wykształcenia jestem mgr pielęgniarstwa, z mężem od 11lat razem, 6 lat po ślubie.
Mamy 3 dzieci w innym niebiańskim wymiarze, mam nadzieję że teraz się uda.

Witam to i ja sie wreszcie ujawnię :-)

Marta -32 lata skończę w lipcu dokładnie 8 :-),a termin porodu mam na 23 .07.13 :-Dwiec kto wie moze bedzie prezent na urodziny
mam juz 9letniego synka a teraz po kilku nieudanych probach i operacjach doczekałam sie bąbelka i z usg prenatalnego dzisiejszego wygląda na to ze bobas ma 12 tygodni i jeden dzień .

Nie pisałam wczesniej z obawy o ciążę ,ale teraz mysle ze bedzie ok
Podczytuję Was od samego początku

Pozdrawiam :-) wszystkie lipcowe mamusie

Malami masz podobnie jak u mnie. Ja jestem z 2 września a mój syn z 12 września chociaż termin miał na 28 września :-) na początku chciałam żeby urodził się w moje urodziny ale potem stwierdziłam, że nie chcę - niech chłopak ma swoje "samodzielne" święto ... i tak też się stało :)

Witam serdecznie wszystkie Mamuśki:))Jestem biotechnologiem, 4 lata po ślubie mamy już 3 letnią córeczkę, obecna ciąża troszkę nas zaskoczyła ale może to i dobrze bo ciężko nam było podjąć świadomą decyzję:p)))Tak widocznie miało być mam termin na 13 lipca!!!Życzę wszystkiego dobrego wszystkim oczekującym mamusiom i pozdrawiam serdecznie:))

Witaj kari! Im dalej od urodzin pierwszego dziecka, tym trudniej podjąć decyzję o drugim. Zawsze mi to powtarzano, a ja nie wierzyłam. Teraz przyznaję- człowiek odpoczywa po zarwanych nocach, dziecko samodzielne bardzo, jak wspomnę te kupki, zupki i i bezsenne noce... :-D

Zgadzam się z Tobą nineczka w 100%:))I mimo że zdążyłam się już oswoić z tą wiadomością to czasami wzdycham na sama myśl o tym że za chwilkę czeka nas powtórka:))Mimo wszystko ciesze się ze tym razem termin przypada na lato, ja planuje cesarkę także pewnie będe rodziła na początku lipca :))Długi dzień, cieplutko mam nadzieję że będzie dobrze:))

reklama
witam wszystkie mamy, a co do urodzenia w swoje urodziny, to ja i moja mama mamy w tym samym dniu i miesiącu i jakoś nigdy nie było problemów, tata zawsze pamiętał a i impreza za jednym zamachem i okrągłe też, bo jak ja kończyłam 30 to mama 60.

Do góry