reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się- czyli ile mamy lat i kim jesteśmy :)

reklama
My jeszcze pół roku temu nie chcielismy narazie drugiego bobasa. Mielismy w planach najpierw budowe domu i dopiero. W lato mi sie włączyło mega parcie na ciążę i bobaska. O dziwo nie miałam problemów z namówieniem małżona ;] Najgorsze że nie mam zatrudnienia i bede siedziała za free i macieezynski też przeleci koło noska. No ale nic musimy jakoś dać radę.

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Ja zatrudniona jestem u swojego ojca bo tak zaproponował nam doradca prawny z księgowości ojca. Może skontakujcie się z kimś takim i zapytajcie czy nie ma przeciwwskazań do takiego zatrudnienia. Ja oprócz takiego zatrudnienia jeszcze staż w aptece odbywam - nie wiem do kiedy tak dam rade ale na razie chodze bo w domu się czuje jakbym cofała się w rozwoju-mąż cały tydzień w pracy na wyjazdach a w domu można oszaleć. Pozdrawiam wszystkie mamuśki:)

To się teraz ja przedstawię, bo pasowałoby.

Mam na imię Sylwia, Ciąża nie do końca planowana z obu stron, heh ale ja po cichu marzyłam, ze kiedyś w końcu 'wpadniemy". I jak znalazł, 2 kreseczki pojawiły się dzień po moich 22 urodzinach. Dostałam najcudowniejszy prezent na świecie!
Mam cudownego chłopaka, z którym jesteśmy razem od 6 lat! ślubu na razie nie bierzemy, bo brak funduszy, ale i bez tego będziemy rodziną;)
Pozdrawiam lipcowe mamusie i nie tylko, termin mam 7 lipca:happy2:

To teraz moja kolej:-) Witam, mam na imię Magda mam 32 lata od prawie 9 lat jestem mężatką a od czterech mama wspaniałej dziewuszki:-) Przez cztery lata mieszkaliśmy w Irlandii a od 2009 z powrotem w PL:-) pracuję w biurze w sekretariacie chociaż szczerze mówiac nie jest to praca moich marzeń w sumie to tylko tam pracuję ze względu na macierzyńskie:-) W lipcu spodziewamy się planowanego bobaska, mam nadzieję że ty, razem wszystko będzie ok bo to moja trzecia ciąża.

To teraz moja kolej... Kaśka 26 lat mama Kuby (01.04.2011) i mężatka od 3 lat;) obecnie czekamy na drugiego bobasa....Oba...cóż udało się nam za pierwszym razem;). Skończyłam analitykę medyczną ( w razie pytań o badania mogę coś pomóc) ,i od skończenia studiów cały czas pracuję w firmie farmaceutycznej- no nie licząc macierzyńskiego;) Uwielbiam swoją pracę i mam nadzieję że popracuję jak najdłużej przy tej ciąży. Mój syn- Kubuś to najwspanialsze dziecko....właśnie rozpoczyna okres buntu 2-lata;)..cóż lipcowe..mamy mam nadzieję,że razem szybciej nam upłynie czas do lipca;)

reklama
Do góry