reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się- czyli ile mamy lat i kim jesteśmy :)

reklama
Witam, ja jak zwykle od końca. Najpierw zaczęłam pisac w głównym wątku a nie przedstawiłam się gdzie trzeba. :zawstydzona/y:

Jestem Asia, za parę miesięcy skończę 31 lat. Pochodzę z woj. śląskiego. Jestem mamą 4,5 Patrycji, a mężatką jestem 5,5 roku. Natomiast z mężem hasam już 13 lat.

To moja 4 ciąża, oby udana. Z pierwszej mam Patrycję, drugą straciłam w 35 tc, trzecią w ubiegłym roku straciłam w 9 tc.

Jestem po rachunkowości i pracuję w finansach w firmie budowlanej.

Pozdrawiam!

reklama
Witam. Jestem Weronika mam 22 lata mieszkam w Lubinie na Dolnym Śląsku. Mam synka 11 miesięcznego i aktualnie jestem w 12 tygodniu ciąży :) Z Narzeczonym jestem 2 lata :) obie ciąże upragnione i planowane :)

Do góry