reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się- czyli ile mamy lat i kim jesteśmy :)

reklama
Witajcie!
Mam 27 lat i od czerwca tego roku jestem mężatką. Z mężem jesteśmy razem od prawie 4 lat. Ciąża była planowana :) To moja pierwsza ciąża :) Boję się przeogromnie, ale jakoś dam sobie radę :)
Pozdrawiam Was!

Cat Ballou i jak po usg? Tak ja widziałam serduszko bardzo wyraźnie:) Szczerze mówiąc nie spodziewałam się,że tak szybko je zobacze:) Teraz jestem w szpitalu wiec w sobote mialam kolejne usg i jeszcze jedno będzie jutro więc znowu zobacze moje maleństwo:))

To ja dzisiaj nadrabiam zaległości we wszystkich wątkach... :)
Maria, 26 lat, 3 po ślubie, 11 razem z moim Ukochanym (i nie żałuję ani jednego dnia), 1 ciąża - planowana. Mgr wszystkiego i niczego w kieszeni, a drugie studia - już bardziej konkretne (zaocznie) w toku - w tym roku inż. w lipcu!! więc zobaczymy jak to wyjdzie. Praca - od roku wolny zawód wykonywany w domu. pozdrawiam

Witam, Nazywam się Agata, mam 23 lata, jesteśmy rok i 3 miesiace po śubie, 4 lata razem, to moja pierwsza ciąża planowana i upragniona, trochę się martwię ale wierzę ze wszystko bedzie dobrze. skończyłam studia na kierunku pielęgniarstwo, teraz robię zaocznie magistra :)

I ja się przedstawię:)
Mam na imię Kasia z wykształcenia- magister sztuki. Wykonuję swój wolny zawód i pracuję na 1/2 etatu w przychodni.
Moja córeczka (z pierwszego małżeństwa)ma na Imię Ida i z utęsknieniem czeka na rodzeństwo.
Z lubym jesteśmy w związku od 3 lat, przyszłą jesienią prawdopodobnie będziemy nosić wspólne nazwisko:)

Tak patrzę i sie jeszcze nie przedstawiłem:sorry:mam na imię Ewelina 30 lat, jestem mezatka od ponad 5 lat mamy córkę Lenke 3,5 roku. Pracuje w szkole w sekretariacie i jeszcze kilka innych funkcji mam w ramach etatu oczywiście. :-)

Ostatnia edycja:
No to czas i na mnie
Edyta, lat 32, mężatka 9,5 lat, jedno dziecko 3,5l. Dwa aniołki. Mgr finans i rach. Obecnie pracuję jako przedstawiciel handlowy.

reklama
Witam - choć podczytywałam Was od czasu do czasu, a teraz w związku z wkroczeniem w dwunasty tydzień myślę, że mogę już twierdzić, że jestem mamą lipcową :-)
Myślę, że podwyższę średnią wieku na tym forum, bo mam 38 lat. Mam już też jednak 10 - letnią córkę.
Nasz maluch jest ciut większy niż wynika z suwaczka, badania prenatalne mamy 3 stycznia.
Pozdrawiam

Do góry