reklama
Kania78
...
Wioli aaaa no tak teraz sezon na kasztany
Makuc z klockiem to jeszcze luz, bo dzieci robią klockowate kupy :-)
Oby Ala nie wpadła na pomysł zjadania klocków, szmatek i papierów żeby tylko kupę z tego zrobić. My naprawdę nie wiemy co w takich małych główkach się w takiej chwili rodzi.
Makuc z klockiem to jeszcze luz, bo dzieci robią klockowate kupy :-)
Oby Ala nie wpadła na pomysł zjadania klocków, szmatek i papierów żeby tylko kupę z tego zrobić. My naprawdę nie wiemy co w takich małych główkach się w takiej chwili rodzi.
Kania78
...
Makuc nie chciałam, moja zawsze coś spróbuje, wyznaje zasadę "co nie polizane to nie poznane". Ostatnio kasztana właśnie próbowała... Ale nie każde dziecko tak ma, tym bardziej jak napisałaś Alicja do buzi stara się nie wkładać znalezionych rzeczy to tym bardziej nie powinnaś się martwić.
onesmile
Świat według Pafffcia
Makuc to jeszcze niech wodę po kryjomu wlewa :-) A co ta małpka tak wystękuję (pytam z ciekawości) ? kamyczek?
Mialam o to samo zapytac
Pawel dzis rano zrobil kupe do pieluszki, ale zaraz przyszedl do pokoju do mnie i mi to oznajmil. Zastanawiam sie, czy moze zaczac powoli zdejmowac mu pampka w ciagu dnia, a po wstaniu rano w ogole nie zakladac. Mam juz dla niego z 15 par majtek, wiec skoro juz alarmuje o zrobionej kupie, to moze szybciej poczuje i powie, jak bedzie mial mokro, albo jak mu sie kupa rozmasli na pupie:-)? Co myslicie? A moze jeszcze poczekac pare dni?
Baśka_28
Fanka BB :)
onesmile myślę że jeśli już woła to tak możesz spróbować ja parę dni miałam z Kamilem tak ale potem był chory robił dużo kupek i zaś wracamy do punktu wyjścia
Ale tak się zastanawiam czy jak już będziemy w naszym mieszkaniu nie rzucić się na głeboką wodę i w ogóle w dzień mu nie zakładać pieluch tylko to spania ale znowu pytanie czy to będzie dobre po zmianie zamieszkania dla niego?tzn chodzi o to czy nie za dużo zmian mu zrobię? Jak myślicie?
Ale tak się zastanawiam czy jak już będziemy w naszym mieszkaniu nie rzucić się na głeboką wodę i w ogóle w dzień mu nie zakładać pieluch tylko to spania ale znowu pytanie czy to będzie dobre po zmianie zamieszkania dla niego?tzn chodzi o to czy nie za dużo zmian mu zrobię? Jak myślicie?
Kania78
...
Ones spróbować możesz, zobaczysz bo jak się nie nauczy sam to w sensie, jak się posika po nogach i będzie mu to za bardzo przeszkadzać to dobry znak. Tylko jak masz dywany to proponuję zwinąć na jakiś czas. Napisz na pw jak się czujesz i co u Was, i czy wiesz już coś, kto tam siedzi w środeczku u Ciebie.
Baśka teraz już zacznij jak siedzisz z nim w domu... po co czekać do zmiany mieszkania.
Baśka teraz już zacznij jak siedzisz z nim w domu... po co czekać do zmiany mieszkania.
reklama
ja Leane zakladam pielsuzke puki co, wole zeby ja miala i mowila ze chce na nocnik, dzis rano przed wysjciem do niani po butli zawolala o siku. aj ak kurcze zdjelam neirazp ieluche to jakby na przekor siurnela w majtki albo na podloge.... moze narazie zostawie ta pieluche jeszcze pare dni i potem zobaczymy....
Podziel się: