reklama
ja jak dzwoniłam to kazali mi wysłac i wysłalam papiery po 10dniach miałam juz kaskeMamuśki mam pytanie czy załatwiałyście już Child Benefit na drugie dziecko?? Trzeba do nich cos wysylac czy wystarczy zadzwonić??
H
Harsharani
Gość
dziewczyny, wiem,ze bylo takie pytanie,ale z braku czasu pytam znow..
Co warto kupic w Polsce (szczegolnie w aptece)...Moi rodzice przylatuja w piatek i musze sie zaopatrzyc na zas,ale nie wiem w co...
Co warto kupic w Polsce (szczegolnie w aptece)...Moi rodzice przylatuja w piatek i musze sie zaopatrzyc na zas,ale nie wiem w co...
NASZA APTEKA, Polska Apteka Internetowa w UK
moze komus sie przyda;-) ja juz nie raz korzystałam,,,,,
moze komus sie przyda;-) ja juz nie raz korzystałam,,,,,
H
Harsharani
Gość
wiem, wiem, ale akurat jak przylatuja to moga sie przydac, tym bardziej, ze ja robie zamowienie przez internet wiec nic nawet mama nie pokreci...
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
harsh - moja mama mi przywiozla: PLANTEX herbatka na wzdecia i kolki, espumisan i pelno herbatek ziolowych z kopru wloskiego i na laktacje
co do formularza z zagranicy na chb to tez dostalam i odeslalam wypelnilam wszystko ale nic jeszcze nie odeslali ani z chtc ani chb
co do formularza z zagranicy na chb to tez dostalam i odeslalam wypelnilam wszystko ale nic jeszcze nie odeslali ani z chtc ani chb
Podziel się: