reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
pandorka - gratulacje ale jakie masz malenstwo caly kilogram mniejsze niz moje jak przyszlo na swiat!!!!!!!!!!! wow:))

wierka ja juz census dostalam przed porodem dawno i on-line zrobilam bo mi sie pisac nie chcialo;p:-p

a ja wlasnie dzis dostalam formularz na census. Byli juz kilka razy wczesniej ale tylko karteczki zostawiali bo nikogo nie zastali w domu ;-)
U nas beda chodzic i zbierac wypelnione formularze 10 kwietnia.

to macie trochę inaczej niż u nas,bo w Anglii dostaliśmy formularz poczta i można go było wypełnić i odesłać poczta albo przez internet i mamy czas chyba do 6 kwietnia

aha, no u nas biegaja z formularzami po domach. Jak kogos w domu nie zastaja to wracaja pozniej i pozniej i pozniej... pewnie do skutku ;-)

to jeszcze Tu sie szybko pochwale ;-)

imag0507q.jpg

imag0630.jpg

imag0628.jpg

reklama
Dziewczyny ja chcialam tylko powiedziec, ze w Bootsie jest promocja 3 za 2 na wszystkie produkty dla dzieci (nie obejmuje to tylko lekarstw i mleka chyba)

Do góry