reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

buziaczek nie byłam tam nigdy ale na pewno w lecie się wybierzemy.Ja uwielbiam jeździć do Londynu do Regents Park na przełomie maja,czerwca kiedy tam róże kwitną ach ach ach

reklama
Masala - to pociagiem faktycznie ciezko jeszcze z malentwem...hmmm ale tu sa te szybkie pociagi... jak sie zdecydujesz to daj znac to cos wymyslimy zreszta nasze dzieciaczki juz beda mialyok 4 5 miesiecy w lecie...
wierka- my do londynu rzadko jezdzimy bo moj emek tam jezdzic nie chce bo za duzo ludzi dla niego tzn ze tloczno jest strasznie...no przynajmniej w centrum... ale w ogrodach mozemy sie kiedys spotkac:) na motyle popatrzec i ciacho z wisley z piekarni zjesc... pychotki:)

dziewczyny mam takie pytanie : jaki krem kupujecie dla dzidziusia do smarowania pupci, jakoś nie mogę sobie przypomnieć jaki stosowałam jak córcia była mała, bo sudocrem to chyba w razie odparzeń, a taki na codzień?:confused: moze bepathen? jeszcze dzisiaj taki w tesco widziałam, chyba nazywał się organic baby, nie wiem, mam mętlik w głowie:baffled:

ja mam bepathen ale jeszcze mama mi z pl wiezie linomag bo np ta kolezanka co tu rodzila to z obojgiem maluszkow wlasnie linomag uzywala bo wszystko inne maluchy uczulalo tylko nie to wiec tez to mi przywioza

dziewczyny mam takie pytanie : jaki krem kupujecie dla dzidziusia do smarowania pupci, jakoś nie mogę sobie przypomnieć jaki stosowałam jak córcia była mała, bo sudocrem to chyba w razie odparzeń, a taki na codzień?:confused: moze bepathen? jeszcze dzisiaj taki w tesco widziałam, chyba nazywał się organic baby, nie wiem, mam mętlik w głowie:baffled:

Agnes, a mi sie wydaje, ze zadnego sie nie stosuje na wszelki wypadek, chyba ze wlasnie cos sie zdarzy.... tak mi pediatra polecala...

agnes ja myślę podobnie jak harsh ze jeśli pupcia jest ok to nie trzeba smarować,a przy Sammym używałam tylko sudocremu tylko kiedy się odparzał

tzn ja tez mialam na mysli tylko czas kiedy pupcia byla odparzona nie tak ogolnie...sorki nie doczytalam

reklama
dzięki dziewczyny, może dlatego sobie nie mogę przypomnieć jaki krem uzywałam, bo po prostu nie używałam żadnego:-)

Do góry