reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
Masala - to pociagiem faktycznie ciezko jeszcze z malentwem...hmmm ale tu sa te szybkie pociagi... jak sie zdecydujesz to daj znac to cos wymyslimy zreszta nasze dzieciaczki juz beda mialyok 4 5 miesiecy w lecie...
wierka- my do londynu rzadko jezdzimy bo moj emek tam jezdzic nie chce bo za duzo ludzi dla niego tzn ze tloczno jest strasznie...no przynajmniej w centrum... ale w ogrodach mozemy sie kiedys spotkac na motyle popatrzec i ciacho z wisley z piekarni zjesc... pychotki
wierka- my do londynu rzadko jezdzimy bo moj emek tam jezdzic nie chce bo za duzo ludzi dla niego tzn ze tloczno jest strasznie...no przynajmniej w centrum... ale w ogrodach mozemy sie kiedys spotkac na motyle popatrzec i ciacho z wisley z piekarni zjesc... pychotki
buziaczek1
jasne ze tak zapraszamy jak tylko sie zdecydujecie to dajcie znac
dziewczyny mam takie pytanie : jaki krem kupujecie dla dzidziusia do smarowania pupci, jakoś nie mogę sobie przypomnieć jaki stosowałam jak córcia była mała, bo sudocrem to chyba w razie odparzeń, a taki na codzień? moze bepathen? jeszcze dzisiaj taki w tesco widziałam, chyba nazywał się organic baby, nie wiem, mam mętlik w głowie
buziaczek1
ja mam bepathen ale jeszcze mama mi z pl wiezie linomag bo np ta kolezanka co tu rodzila to z obojgiem maluszkow wlasnie linomag uzywala bo wszystko inne maluchy uczulalo tylko nie to wiec tez to mi przywioza
H
Harsharani
Gość
dziewczyny mam takie pytanie : jaki krem kupujecie dla dzidziusia do smarowania pupci, jakoś nie mogę sobie przypomnieć jaki stosowałam jak córcia była mała, bo sudocrem to chyba w razie odparzeń, a taki na codzień? moze bepathen? jeszcze dzisiaj taki w tesco widziałam, chyba nazywał się organic baby, nie wiem, mam mętlik w głowie
Agnes, a mi sie wydaje, ze zadnego sie nie stosuje na wszelki wypadek, chyba ze wlasnie cos sie zdarzy.... tak mi pediatra polecala...
buziaczek1
tzn ja tez mialam na mysli tylko czas kiedy pupcia byla odparzona nie tak ogolnie...sorki nie doczytalam
reklama
Podziel się: