reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Abryz to mnie pocieszyłaś - bo t oby się zgadzało - bo mala dostaje witaminę C w kropelkach więc uff kamien z serca.

laski przestańcie - wszystkie jesteście lasencje i ja tu jestem BEKA najgrubsza i najcięższa a siły na razie nie mam żeby jakiekolwiek ćwiczenia robić (nawet te zalecane w połogu - robie tytlko ćwiczenia kegla bo mam wrazenia że mi pochwa zaraz wypadnie hehe)

I jeszcze słówko na temat zielonych kupek. Czasem w pieluszce jest zielona kupka, ale to wcale nie znaczy, że dzidzia taką zrobiła, żółta kupka utlenia sie do zielonej przy dostępie powietrza, któro może dolatywać do pampersa. Jak kupka trochę w pampie poleży - gotowa zielona kupka.

steper 40 min wczoraj zaliczono ;D

Głuszek --ty na zrzucanie wagi jeszcze masz czas i wcale się nie dziwię że Ci się nie chce. A może waga sama Ci poleci jak większości dziewczyn na forum :) A na Beke ty mi nie wyglądasz, fajna babka z Ciebie.

gluszek, ja tez nie mam w ogole sily na zadne cwiczenia, wczoraj wieczorem smialam sie z siebie i meza, bo jak maly juz zasnal to my siedzielismy przy kompie, oboje zgarbieni i jak jakies swinki nagarnialismy sobie zupe z miski do buzi he he

wy takie twarde i cwiczenia robicie dziewczyny to ja chyba sobie chociaz postanowie, zeby sie nie garbic, bo cala ciaze tak ladnie dbalam o kregoslup, a teraz cala dbalosc szlag trafil ;)

zazdrosze Wam bo ja to nie wiem kiedy sie zmobilizuje, cwiczyc nie bede mogla jeszcze dluuugo a co do jedzonka to juz zaczelam sobie za duzo pozwalac hehe slodycze poszly w ruch na maxa i jem coraz wiecej rzeczy bo maly nie ma problemow ... bede beka

reklama
kasiaczek nie można tak myśleć, bo wtedy to się spełni. Dzisiaj znowu idę na aerobic :) na ćwiczenia BPU czyli brzuch, pośladki, uda. Jutro pewnie nie wstanę ;) ale mięśnie rozruszać trzeba. Powiem wam tylko, że waga chyba pomału spada. Zobaczymy po tygodniu jak to będzie wyglądało...

Do góry