reklama
Abryz to mnie pocieszyłaś - bo t oby się zgadzało - bo mala dostaje witaminę C w kropelkach więc uff kamien z serca.
laski przestańcie - wszystkie jesteście lasencje i ja tu jestem BEKA najgrubsza i najcięższa a siły na razie nie mam żeby jakiekolwiek ćwiczenia robić (nawet te zalecane w połogu - robie tytlko ćwiczenia kegla bo mam wrazenia że mi pochwa zaraz wypadnie hehe)
laski przestańcie - wszystkie jesteście lasencje i ja tu jestem BEKA najgrubsza i najcięższa a siły na razie nie mam żeby jakiekolwiek ćwiczenia robić (nawet te zalecane w połogu - robie tytlko ćwiczenia kegla bo mam wrazenia że mi pochwa zaraz wypadnie hehe)
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
I jeszcze słówko na temat zielonych kupek. Czasem w pieluszce jest zielona kupka, ale to wcale nie znaczy, że dzidzia taką zrobiła, żółta kupka utlenia sie do zielonej przy dostępie powietrza, któro może dolatywać do pampersa. Jak kupka trochę w pampie poleży - gotowa zielona kupka.
steper 40 min wczoraj zaliczono ;D
Głuszek --ty na zrzucanie wagi jeszcze masz czas i wcale się nie dziwię że Ci się nie chce. A może waga sama Ci poleci jak większości dziewczyn na forum A na Beke ty mi nie wyglądasz, fajna babka z Ciebie.
Głuszek --ty na zrzucanie wagi jeszcze masz czas i wcale się nie dziwię że Ci się nie chce. A może waga sama Ci poleci jak większości dziewczyn na forum A na Beke ty mi nie wyglądasz, fajna babka z Ciebie.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
gluszek, ja tez nie mam w ogole sily na zadne cwiczenia, wczoraj wieczorem smialam sie z siebie i meza, bo jak maly juz zasnal to my siedzielismy przy kompie, oboje zgarbieni i jak jakies swinki nagarnialismy sobie zupe z miski do buzi he he
wy takie twarde i cwiczenia robicie dziewczyny to ja chyba sobie chociaz postanowie, zeby sie nie garbic, bo cala ciaze tak ladnie dbalam o kregoslup, a teraz cala dbalosc szlag trafil
wy takie twarde i cwiczenia robicie dziewczyny to ja chyba sobie chociaz postanowie, zeby sie nie garbic, bo cala ciaze tak ladnie dbalam o kregoslup, a teraz cala dbalosc szlag trafil
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
zazdrosze Wam bo ja to nie wiem kiedy sie zmobilizuje, cwiczyc nie bede mogla jeszcze dluuugo a co do jedzonka to juz zaczelam sobie za duzo pozwalac hehe slodycze poszly w ruch na maxa i jem coraz wiecej rzeczy bo maly nie ma problemow ... bede beka
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiaczek nie można tak myśleć, bo wtedy to się spełni. Dzisiaj znowu idę na aerobic na ćwiczenia BPU czyli brzuch, pośladki, uda. Jutro pewnie nie wstanę ale mięśnie rozruszać trzeba. Powiem wam tylko, że waga chyba pomału spada. Zobaczymy po tygodniu jak to będzie wyglądało...