reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Abryz to mnie pocieszyłaś - bo t oby się zgadzało - bo mala dostaje witaminę C w kropelkach więc uff kamien z serca.

laski przestańcie - wszystkie jesteście lasencje i ja tu jestem BEKA najgrubsza i najcięższa a siły na razie nie mam żeby jakiekolwiek ćwiczenia robić (nawet te zalecane w połogu - robie tytlko ćwiczenia kegla bo mam wrazenia że mi pochwa zaraz wypadnie hehe)

I jeszcze słówko na temat zielonych kupek. Czasem w pieluszce jest zielona kupka, ale to wcale nie znaczy, że dzidzia taką zrobiła, żółta kupka utlenia sie do zielonej przy dostępie powietrza, któro może dolatywać do pampersa. Jak kupka trochę w pampie poleży - gotowa zielona kupka.

steper 40 min wczoraj zaliczono ;D

Głuszek --ty na zrzucanie wagi jeszcze masz czas i wcale się nie dziwię że Ci się nie chce. A może waga sama Ci poleci jak większości dziewczyn na forum :) A na Beke ty mi nie wyglądasz, fajna babka z Ciebie.

gluszek, ja tez nie mam w ogole sily na zadne cwiczenia, wczoraj wieczorem smialam sie z siebie i meza, bo jak maly juz zasnal to my siedzielismy przy kompie, oboje zgarbieni i jak jakies swinki nagarnialismy sobie zupe z miski do buzi he he

wy takie twarde i cwiczenia robicie dziewczyny to ja chyba sobie chociaz postanowie, zeby sie nie garbic, bo cala ciaze tak ladnie dbalam o kregoslup, a teraz cala dbalosc szlag trafil ;)

zazdrosze Wam bo ja to nie wiem kiedy sie zmobilizuje, cwiczyc nie bede mogla jeszcze dluuugo a co do jedzonka to juz zaczelam sobie za duzo pozwalac hehe slodycze poszly w ruch na maxa i jem coraz wiecej rzeczy bo maly nie ma problemow ... bede beka

reklama
kasiaczek nie można tak myśleć, bo wtedy to się spełni. Dzisiaj znowu idę na aerobic :) na ćwiczenia BPU czyli brzuch, pośladki, uda. Jutro pewnie nie wstanę ;) ale mięśnie rozruszać trzeba. Powiem wam tylko, że waga chyba pomału spada. Zobaczymy po tygodniu jak to będzie wyglądało...

Do góry