reklama
No co ty Biedronka, naprawde nie masz czego zazdrościć, po porodzie zostało mi 8 kg i jak zrzuce chociaż połowe (4kg) będę super happy. Podobno 2,5-4 kg potrzeba przy laktacji, także zaczne się martwić jak skończę karmić. A jak zostaną to pewnie zrzucę w pracy.
no toś mi ulżyła))))))no mi zostało jeszze 5 pociąży,ale same kg to nie alles,bo sadło mam na brzuszku i dupsko jak szafapoza tym nie wiem kurde jak julinex to zrobiła,że sę w spodnie zmieściła mi się rozłaziło jakoś wszystko,znaczy mam wrażenie,że kości się rozbegały przy porodzie...i dopiero wracają na miejsce
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
biedronka ja mam podobnie. Myślę, że to dlatego, że to nasze drugie dziecko... sama nie wiem, ale mam nadzieję, że się zbiegną na nowo
A dzisiaj byłam na rowerku. Dziś było trochę gorzej z formą, a poza tym jeździliśmy po trudnym terenie. Myślałam, że skonam, zwłaszcza, że wczoraj byłam na aerobiu i do teraz nogi mnie bolą. Jestem jednak pozytywnie nastawiona i dobrze się czuję. Chcę zrzucić 5kg i również proszę o mobilizację Musimy się razem wspierać tak jak w ciąży
A dzisiaj byłam na rowerku. Dziś było trochę gorzej z formą, a poza tym jeździliśmy po trudnym terenie. Myślałam, że skonam, zwłaszcza, że wczoraj byłam na aerobiu i do teraz nogi mnie bolą. Jestem jednak pozytywnie nastawiona i dobrze się czuję. Chcę zrzucić 5kg i również proszę o mobilizację Musimy się razem wspierać tak jak w ciąży