hahha dobre angie...trini ja tezs już dolowana jestem w kwestii alles...generalnie zawsze palenie mi pomagało,ale aż taka durna to nie jestem..dzis pocwiczyłam znowuale o z tego(a co do cwiczen to radze poczekacangie,po co sie narazac
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
angie biedronka ma rację nie ma sensu narażać swojego zdrowia. Po co niepotrzebnie potem chodzić po lekarzach...
Ja dzisiaj czytałam w gazecie Samo zdrowie, że najlepsze na spalanie tłuszczu nie jest ani aerobic ani brzuszki tylko spacery i jazda na rowerze
Ja dzisiaj czytałam w gazecie Samo zdrowie, że najlepsze na spalanie tłuszczu nie jest ani aerobic ani brzuszki tylko spacery i jazda na rowerze
No tak...zastanawiałam sie tylko od kiedy po cesarce mozna robic np brzuszki? Bo ja mam wrazenie ze to nie jest tłuszcz tylko miesnie i skora rozciagniete. Zreszta ja ogolnie jestem raczej taka..."nabita" jesli wiecie o co mi chodzi tzn nie taki luzny tłuszczyk i sadełko tylko jak waze wiecej to wygladam na pozadnie umiesniona :
Kurcze -ale jestem wściekła -wlazłam na wagę i -przez te chrzciny przytyłam kilogram - tyle się namęczyłam a tu klops -no cóż muszę dalej się męczyć a już tak fajnie mi waga spadała.
Nawet dużo nie jadłam - tylko obiad, kawałek tortu i przystawki. Kurcze ja to mam pokopaną przemianę materii.
Mało kto po takim czymś by przytył - ale oczyiście ja przytyję. I nie ma znaczenia, ze karmie piersą - ponoć powinnam mieć lepszą przemiane materii. I przecież jem dietetyczne rzeczy. Wrrr... ale jestem wściekła.
Nawet dużo nie jadłam - tylko obiad, kawałek tortu i przystawki. Kurcze ja to mam pokopaną przemianę materii.
Mało kto po takim czymś by przytył - ale oczyiście ja przytyję. I nie ma znaczenia, ze karmie piersą - ponoć powinnam mieć lepszą przemiane materii. I przecież jem dietetyczne rzeczy. Wrrr... ale jestem wściekła.
Ja też jestem zła że waga stanęła i ani drgnie mimo iż staram się nie jeść słodyczy. Obecnie mam 4 na plusie, zmotywowałyście mnie by się pomierzyć więc u mnie: biust 9, pas 74, dupencja ok. 100!!!(zależy gdzie przyłożyć miarkę). Ogólnie patrząc że to moja druga ciąża nie jest tragicznie, ale muszę zacząć w końcu ćwiczyć (Trini prześlij mi trochę motywacji). A oto moje brzuchole dzisiaj:
reklama
dobra Anita to mnie teraz zamordowałaś...tez mam 4kg na plusie,a wcale tak nie wyglądam((((((((((((((((ja normalnie w pasie miałam 74
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( kurde mola foka obiecuję i sobie i wam i alles Leute od jutra się biere za siebie...znaczy żrec tyle nie bede
anita moje gratulacje...wyglądasz superowo
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( kurde mola foka obiecuję i sobie i wam i alles Leute od jutra się biere za siebie...znaczy żrec tyle nie bede
anita moje gratulacje...wyglądasz superowo