reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

hahha dobre angie...trini ja tezs już dolowana jestem w kwestii alles...generalnie zawsze palenie mi pomagało,ale aż taka durna to nie jestem..dzis pocwiczyłam znowuale o z tego:((a co do cwiczen to radze poczekacangie,po co sie narazac

reklama
angie biedronka ma rację nie ma sensu narażać swojego zdrowia. Po co niepotrzebnie potem chodzić po lekarzach...
Ja dzisiaj czytałam w gazecie Samo zdrowie, że najlepsze na spalanie tłuszczu nie jest ani aerobic ani brzuszki tylko spacery i jazda na rowerze :)

No tak...zastanawiałam sie tylko od kiedy po cesarce mozna robic np brzuszki? Bo ja mam wrazenie ze to nie jest tłuszcz tylko miesnie i skora rozciagniete. Zreszta ja ogolnie jestem raczej taka..."nabita" jesli wiecie o co mi chodzi tzn nie taki luzny tłuszczyk i sadełko tylko jak waze wiecej to wygladam na pozadnie umiesniona ::)

trini w KiF właśnie zawsze jak mowa o zrzucaniu własnie sadełka kulturtści radzą przed cwiczeniemi codziennie rano,na cczczo przez 1h na rowerze jeździc:)

Kurcze -ale jestem wściekła -wlazłam na wagę i -przez te chrzciny przytyłam kilogram - tyle się namęczyłam a tu klops -no cóż muszę dalej się męczyć a już tak fajnie mi waga spadała.
Nawet dużo nie jadłam - tylko obiad, kawałek tortu i przystawki. Kurcze ja to mam pokopaną przemianę materii. :mad: :mad: :mad:
Mało kto po takim czymś by przytył - ale oczyiście ja przytyję. I nie ma znaczenia, ze karmie piersą - ponoć powinnam mieć lepszą przemiane materii. I przecież jem dietetyczne rzeczy. Wrrr... ale jestem wściekła.

to moze byc opuchlizna przez upały a Ty chyba miałas tendencje własnie do opuchnięć
wejdz w zimny dzień na wagę :)

Ja też jestem zła że waga stanęła i ani drgnie mimo iż staram się nie jeść słodyczy. Obecnie mam 4 na plusie, zmotywowałyście mnie by się pomierzyć więc u mnie: biust 9, pas 74, dupencja ok. 100!!!(zależy gdzie przyłożyć miarkę). Ogólnie patrząc że to moja druga ciąża nie jest tragicznie, ale muszę zacząć w końcu ćwiczyć (Trini prześlij mi trochę motywacji). A oto moje brzuchole dzisiaj:
b28tl.jpg

b37sk.jpg

reklama
dobra Anita to mnie teraz zamordowałaś...tez mam 4kg na plusie,a wcale tak nie wyglądam:(((((((((((((((((ja normalnie w pasie miałam 74
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( kurde mola foka obiecuję i sobie i wam i alles Leute od jutra się biere za siebie...znaczy żrec tyle nie bede
anita moje gratulacje...wyglądasz superowo

Do góry