reklama
głuszek - nie jesteś najgrubsza
ja mam szok wymiary
100 - 88 - 110 - przy wzroście 162 i wadze 70 kg - teraz też się wściekam , ze się w ciaży obżerałam
Ale no cóż teraz muszę niestety się odchudzać -a na szczęsącie upały mi w tym sprzyjaja
ja mam szok wymiary
100 - 88 - 110 - przy wzroście 162 i wadze 70 kg - teraz też się wściekam , ze się w ciaży obżerałam
Ale no cóż teraz muszę niestety się odchudzać -a na szczęsącie upały mi w tym sprzyjaja
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Nie spieszno mi bylo bo mierzenia sie, ale zmobilizowana Wasza szczeroscia wlasnie to zrobilam. Cycki 94, talia 72, dupsko 94. Tyle ze w pasie to ja mialam 62 (przy dupie niewiele mniejszej od tej teraz, no i przy cyckach mniejszych. Klepsydra to ja nie bylam, raczej taka kobieta - wazon...)
to ja dziś wchodzę na wagę,a tu...surprise))))))))))))))))))))))54 kg i to po jedzeniu...to mówię zmierzę się w pasie..no i to już nie był dobry pomysł(((((((((((((((((((((((((((((((((((że też zawsze coś mi wpaśc durnego musi do tej pustej pały i na dodatek wiedziałam gdzie cm leżał to nie zdążyłam zapomniec czego szukałam...porażka,wiecej niż wcześniej...do dupy...a poza tym to zawsze sie zastanawiam jak to możliwe,ze ktoś ma w pasie 60cm??????????wesolutka jak to???????????????? a wląśnie hgdzie to sie mierzy,bo ja se mierzę na wys pępka,bo pod pępkiem jeszcze jakiś brzucol jest
reklama