reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
kate zwykłą czy cherry coke?:))))
no to tak...25 min wytrzymałam z panią od fat burningu:)
30 min mięśnie brzucha:)
po 1 cw po 2 serie na uda,pośladki i cycki:)))))))))

głuszek - nie jesteś najgrubsza
ja mam szok wymiary
100 - 88 - 110 - przy wzroście 162 i wadze 70 kg :mad: :mad: :mad: :mad: - teraz też się wściekam , ze się w ciaży obżerałam
Ale no cóż teraz muszę niestety się odchudzać -a na szczęsącie upały mi w tym sprzyjaja

Nie spieszno mi bylo bo mierzenia sie, ale zmobilizowana Wasza szczeroscia wlasnie to zrobilam. Cycki 94, talia 72, dupsko 94. Tyle ze w pasie to ja mialam 62 (przy dupie niewiele mniejszej od tej teraz, no i przy cyckach mniejszych. Klepsydra to ja nie bylam, raczej taka kobieta - wazon...)

hehhe kobieta wazon to jestem ja :) teraz przy 162 waże 62 kilo :( . Jeszcze tylko 4 kilo mi zostało i reszte olewam. Samo zejdzie ;)

to ja dziś wchodzę na wagę,a tu...surprise:)))))))))))))))))))))))54 kg i to po jedzeniu...to mówię zmierzę się w pasie..no i to już nie był dobry pomysł:((((((((((((((((((((((((((((((((((((że też zawsze coś mi wpaśc durnego musi do tej pustej pały i na dodatek wiedziałam gdzie cm leżał to nie zdążyłam zapomniec czego szukałam...porażka,wiecej niż wcześniej...do dupy...a poza tym to zawsze sie zastanawiam jak to możliwe,ze ktoś ma w pasie 60cm??????????wesolutka jak to???????????????? a wląśnie hgdzie to sie mierzy,bo ja se mierzę na wys pępka,bo pod pępkiem jeszcze jakiś brzucol jest:)

reklama
no wlasnie mnie tez to 60 cm zastanawialo zawsze. ja nawet jakbym miala wklesly brzuch to do 60 nie dobilabym :)

Do góry