reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

ufffffffffff kropecka to mnie pocieszyłaś,bom myślała,ze ccoś nie tak ze mną jest...:)))of course wesolutka nie sugeruję tym samym,że z Tobą coś nie tak jest tylko proszę o instrucje gdzie mierzyc,jak osiagnac:))))))bo ja owszem bardzo chętnie:)))))

reklama
Ja to chyba najmniej miałam kiedyś 65cm i to już byłam strasznie chuda. Teraz załamka. Od wczoraj nie chce mi się już nic robić z moją figurą.... i tak nie osiągnę tego co bym chciała... tylko stres w pracy może przywrócić mi dawną sylwetkę ;)

widze ze podawane sa dokladne wymiary heh ja chcialam podac ale jak na zlosc teraz nie umiem znalesc centymetra heh ;D moze to i dobrze
wiem tylko ze w pasie mam 77 cm dupa ??? a cyce jak male przed ciaza teraz dalej takie same :-[ i niestety nie moge sie pamelka nacieszyc :( dobrze ze chociaz mleczko jest'
a i waze te nieszczesne 68-69kg, wzrost 175cm, i juz od ponad dwoch tygodni nic siamo nie chce schodzic :(:(:(:( chyba juz taka zostane
a przeciez kramienie, usypianie, bawinie sie i niewyspanie to tez ciezkie cwiczenia od tego powinno najwiecej schodzic !!!!!

Ja wciaz waze 56 i te 6 mam do zrzucenia, tylko najgorsze jest to ze pomimo wszelkich staran i pasa poporodowego i delikatnych cwiczen no i karmienia piersia...nadal wygladam jak w ciazy :-[ buuu nie rozumiem tego i wqorwia mnie juz to naprawde...normalnie uwaga mam mniej wiecej 86 cm w pasie w zaleznosci gdzie mierzone :mad: Nie wiem moze ja mam jakies zaburzenia w obkurczaniu czy cos bo ta krew mi tak długo i dziwnie leciała a i dzis po seksiku poplamiłam troszke brunatnie, normalnie załamka, chyba znow pojde do gina...Ratunku dajcie mi jakis sposob bo 3 sierpnia wyjazd nad morze a ja co mam udawac ze znowu jestem w ciazy? Myslicie ze moge po cesarce robic juz jakies intensywne cwiczenia na brzuch?

Angie spokojnie- przey cesarkach brzuchy wolnije schodza niż po naturalnych -zobczysz za 2-3 miechy - na pewno zejdzie

MOJE WYMIRY TO PAS 86CM,BIODRA 96CM,A W BIUSCIE 98CM,NO NIEZLE CO,MOZE KIEDYS UDA SIE WROCI DO SYLWETKI PRZYPOMINAJCEJ MOJE DAWNE ROZMIARY ::) ::) ::)
A WAGA PISALM NIZEJ 6KG DO ZBICIA

wychodzi na tle innych ze mój pas nie prezentuje się najgorzej - gorzej z dupą bo 110 w cyckach jestem w stanie zaakcpetować ;) ;) ;)

reklama
No w cyckach to bym mogła zaakceptowac duzo, duzo wiecej...niestety nie ma czym sie pochwalic. A moze stanie na głowie cos by pomogło i tłuszczyk z dolnej połowy ciała przemiesciłby sie w cycki ;) Dobre by to było :)

Do góry