ufffffffffff kropecka to mnie pocieszyłaś,bom myślała,ze ccoś nie tak ze mną jest...))of course wesolutka nie sugeruję tym samym,że z Tobą coś nie tak jest tylko proszę o instrucje gdzie mierzyc,jak osiagnac)))))bo ja owszem bardzo chętnie))))
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja to chyba najmniej miałam kiedyś 65cm i to już byłam strasznie chuda. Teraz załamka. Od wczoraj nie chce mi się już nic robić z moją figurą.... i tak nie osiągnę tego co bym chciała... tylko stres w pracy może przywrócić mi dawną sylwetkę
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
widze ze podawane sa dokladne wymiary heh ja chcialam podac ale jak na zlosc teraz nie umiem znalesc centymetra heh ;D moze to i dobrze
wiem tylko ze w pasie mam 77 cm dupa ??? a cyce jak male przed ciaza teraz dalej takie same :-[ i niestety nie moge sie pamelka nacieszyc dobrze ze chociaz mleczko jest'
a i waze te nieszczesne 68-69kg, wzrost 175cm, i juz od ponad dwoch tygodni nic siamo nie chce schodzic chyba juz taka zostane
a przeciez kramienie, usypianie, bawinie sie i niewyspanie to tez ciezkie cwiczenia od tego powinno najwiecej schodzic !!!!!
wiem tylko ze w pasie mam 77 cm dupa ??? a cyce jak male przed ciaza teraz dalej takie same :-[ i niestety nie moge sie pamelka nacieszyc dobrze ze chociaz mleczko jest'
a i waze te nieszczesne 68-69kg, wzrost 175cm, i juz od ponad dwoch tygodni nic siamo nie chce schodzic chyba juz taka zostane
a przeciez kramienie, usypianie, bawinie sie i niewyspanie to tez ciezkie cwiczenia od tego powinno najwiecej schodzic !!!!!
Ja wciaz waze 56 i te 6 mam do zrzucenia, tylko najgorsze jest to ze pomimo wszelkich staran i pasa poporodowego i delikatnych cwiczen no i karmienia piersia...nadal wygladam jak w ciazy :-[ buuu nie rozumiem tego i wqorwia mnie juz to naprawde...normalnie uwaga mam mniej wiecej 86 cm w pasie w zaleznosci gdzie mierzone Nie wiem moze ja mam jakies zaburzenia w obkurczaniu czy cos bo ta krew mi tak długo i dziwnie leciała a i dzis po seksiku poplamiłam troszke brunatnie, normalnie załamka, chyba znow pojde do gina...Ratunku dajcie mi jakis sposob bo 3 sierpnia wyjazd nad morze a ja co mam udawac ze znowu jestem w ciazy? Myslicie ze moge po cesarce robic juz jakies intensywne cwiczenia na brzuch?
reklama
No w cyckach to bym mogła zaakceptowac duzo, duzo wiecej...niestety nie ma czym sie pochwalic. A moze stanie na głowie cos by pomogło i tłuszczyk z dolnej połowy ciała przemiesciłby sie w cycki Dobre by to było