reklama
Nie z piłka to tylko w fitnes clubie jako dodatek cwiczylismy, ale generalnie wiekszosc cwiczen jest wykonywana na macie bez niczego i troche jest zaczerpniete z jogi, troche z cwiczen baletowych no i rozne takie...A te z piłka typowe to jakos inaczej sie nazywaja ale nie pamietam :-[
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
To dzisiaj ja się pochwalę Po tygodniu schudłam 1kg ;D Jestem z siebie zadowolona, że nie jadłam słodyczy i trzymałam dietę. Teraz dalsza mobilizacja i jutro na aerobic.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Dzięki gosiek chociaż miałam wczoraj moment załamania tzn. zniechęcenia do odchudzania, ale dzisiaj widząc efekt jestem zadowolona
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
trini a po aerobiku i wysiłku nie masz problemu z mniejszą ilością pokarmu?
chodzi mi o to czy sie spala?
chodzi mi o to czy sie spala?
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
heksa ja na aerobic chodzę wieczorem. Wtedy Tomek kąpie Anię i daje jej butelkę, także do następnego karmienia mam kilka godzin i za ten czas napływa bardzo dużo pokarmu, ale wydaje mi się że tyle co normalnie. Trzeba tylko pamiętać żeby dużo pić podczas i po wysiłku.
Ja ostatnio po kąpieli daję Ani butelkę, żeby się najadła i dłużej spała. Jak wypije koło 20:30 to śpi potem do 3 rano a ja na aerobic i na rower chodzę o 19.
Jak przychodzę do domu po takim wysiłku to mam jeszcze więcej energii i dużo lepiej się czuję. Poza tym trzymam dietę, tzn. nie jem słodyczy.
Ja ostatnio po kąpieli daję Ani butelkę, żeby się najadła i dłużej spała. Jak wypije koło 20:30 to śpi potem do 3 rano a ja na aerobic i na rower chodzę o 19.
Jak przychodzę do domu po takim wysiłku to mam jeszcze więcej energii i dużo lepiej się czuję. Poza tym trzymam dietę, tzn. nie jem słodyczy.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
dzieki,
ja swojej na noc po kąpieli ok 23 tez daje butle bo w piersiach mam sucho
mała śpi do 7rano i wtedy mam juz troche zeby ją nakarmic.
udaje mi sie nazbierac na 2 pełne karmienia tylko piersia w ciągu doby wiem kiepsko,
więc chyba z aerobikiem sie jeszcze wstrzymam.
ja swojej na noc po kąpieli ok 23 tez daje butle bo w piersiach mam sucho
mała śpi do 7rano i wtedy mam juz troche zeby ją nakarmic.
udaje mi sie nazbierac na 2 pełne karmienia tylko piersia w ciągu doby wiem kiepsko,
więc chyba z aerobikiem sie jeszcze wstrzymam.
reklama