reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót Do Pracy

Cześć Wszystkim !
Ja też od 13 czerwca jestem mamusia pracującą cieszę się ,że to tylko pół etatu bo dłużej bym bez małego nie wytrzymała :-(.Najgorszy byl pierwszy dzień cały czas zerkanie na zegarek i mysli czy zjadl ,czy spal i.t.p.Teraz już się przestawiłam i jest ok
pozdrawiam

reklama
Dziewczyny na gwałt potrzebuję niani!!! Ta którą miałam (super była) mysiała wyjechać do rodziny - ważne względy osobiste.
Warszawianki, nie możecie mi kogoś polecić?
Interesuje mnie pełen etat. Jesli cokolwiek słyszałyście - dajcie znać.
Na razie jestem zdołowana na maxa:-(

KasiuBS-Ja tez niestety nie znam zadnej chetnej na nianie....
Basiu - to fajnie ze sie Oli tak udalo z praca, tez tak bym chciala, trzymaj kciuki:-)
emiete- na pewno poczatki sa trudne, mi sie nawet o tym nie chce myslec...

ja niestety tez nie pomoge:(
sama mogłam jedynie pojsc do pracy tylko na kilka godzin popołudniami i cały poniedziałek / wtorek
ale bedziemy mieli chyba problem we wrzesniu..oboje chcemy iisc do collegu i to są te same godziny:(...no i na te 3 h x 2 razy w tyg potrzebujemy niani...a tu w UK ciezko mi troche znaleźć kogos..no, ale sie zobaczy do tego czasu ktos sie moze "urodzi":-D

reklama
Do góry