reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamoot, pracuję na recepcji w dość dużym biurze znanej firmy :-) nie jest to co prawda szczyt moich marzeń, ale ze zmiany jestem zadowolona, a skoro już tu jestem, to może uda się wskoczyć na jakieś fajne stanowisko jeśli będzie rekrutacja :-) a co tam, trzeba być optymistą :-)
A na bb rzeczywiście będę mogła częściej zaglądać :-) w domu nie bardzo mam kiedy, bo staram się jak najwięcej czasu spędzać z Martusią jak już wrócę z pracy, potem coś w domu trzeba zrobić i nagle jest strasznie późno. A w pracy- czasem jest tyle roboty, że nie wiem od czego zacząć, a np. dziś jestem od 7.15 i zrobiłam już wszystko, co zdołałam sobie wymyślić... a że więcej pomysłów na pracę brak to wpadłam na bb :-)
A na bb rzeczywiście będę mogła częściej zaglądać :-) w domu nie bardzo mam kiedy, bo staram się jak najwięcej czasu spędzać z Martusią jak już wrócę z pracy, potem coś w domu trzeba zrobić i nagle jest strasznie późno. A w pracy- czasem jest tyle roboty, że nie wiem od czego zacząć, a np. dziś jestem od 7.15 i zrobiłam już wszystko, co zdołałam sobie wymyślić... a że więcej pomysłów na pracę brak to wpadłam na bb :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Kasia i tak trzymaj Takiej pracy to tylko pozazdrościć:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia super super super-a najbardziej super ze czesciej do nas zajzysz:-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Dzięki dziewczyny :-) teraz dopiero widzę, jak fajnie się chodzi do pracy, jeśli nie ma się do niej obrzydzenia :-)
a ja od kilku dni mam niezłego zgryza, bo zadzwonili do mnie z pracy z pytaniem czy nie chciałabym już wrócić, bo ktoś tam się zwolnił. Inie wiem teraz czy wracać czy nie, bo planowałam sobie siedzieć z małą na wychowawczym, ona przyzwyczajona do cycusia na zawołanie , babci żadnej tu na miejscu nie mamy trzeba by szukać opiekunkę, urlop 3 tygodnie we wrześniu opłacony, a z drugiej strony to fajnie tak pójść trochę "do ludzi" co???
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja bym poszla:-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
IRmaa pierwszych kilka dni jest cięzkich ale teraz baaardzo sie ciesze że wrócilam, odzylam jestem wśród ludzi - tego mi było trzeba bo ja jestem bardzo towarzyska i takich kontaktów mi poprostu brakowało.
Podziel się: