reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót Do Pracy

Kasiu ja ja na wątku o Opiekuna/żłobek dopominałam sie o relację z nowej pracy - a tu juz wszystko jest .. SUPER....

reklama
Mamoot, pracuję na recepcji w dość dużym biurze znanej firmy :-) nie jest to co prawda szczyt moich marzeń, ale ze zmiany jestem zadowolona, a skoro już tu jestem, to może uda się wskoczyć na jakieś fajne stanowisko jeśli będzie rekrutacja :-) a co tam, trzeba być optymistą :-)

A na bb rzeczywiście będę mogła częściej zaglądać :-) w domu nie bardzo mam kiedy, bo staram się jak najwięcej czasu spędzać z Martusią jak już wrócę z pracy, potem coś w domu trzeba zrobić i nagle jest strasznie późno. A w pracy- czasem jest tyle roboty, że nie wiem od czego zacząć, a np. dziś jestem od 7.15 i zrobiłam już wszystko, co zdołałam sobie wymyślić... a że więcej pomysłów na pracę brak to wpadłam na bb :-)

Kasiu fantastycznie, że wszystko tak dobrze się ułożyło:) Gratulacje:tak:

a ja od kilku dni mam niezłego zgryza, bo zadzwonili do mnie z pracy z pytaniem czy nie chciałabym już wrócić, bo ktoś tam się zwolnił. Inie wiem teraz czy wracać czy nie, bo planowałam sobie siedzieć z małą na wychowawczym, ona przyzwyczajona do cycusia na zawołanie , babci żadnej tu na miejscu nie mamy trzeba by szukać opiekunkę, urlop 3 tygodnie we wrześniu opłacony, a z drugiej strony to fajnie tak pójść trochę "do ludzi" co???

reklama
IRmaa pierwszych kilka dni jest cięzkich ale teraz baaardzo sie ciesze że wrócilam, odzylam jestem wśród ludzi - tego mi było trzeba bo ja jestem bardzo towarzyska i takich kontaktów mi poprostu brakowało.

Do góry