reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy

reklama
Kurcze, ale tak ostatnio mam wrazenie, ze juz najfajniejsze lata mojego zycia mam za soba - teraz tlyko same obowiazki, zadnych przyjemnosci, coraz wiecej zmarszczek itp. Chyba popadam w jakas depresje, ale to wszystko przez ta prace. Z niczym sie nie wyrabiam. Po robocie do 21 opiekuje sie mala i jak ona usypia to trohe posprzatam i ide spac - nawet chwili nie mam dla siebie :(

Priscilla poproś Dziadków by zaopiekowali się w weekend Malutką i wykorzystaj ten czas dla siebie i męża >:D ??? :police: O0 :o >:D ;D ;D zobaczysz nabierzesz dystansu i naładujesz akumulatory w super optymizm ;D ;D ;D
My w ramach odświeżenia atmosfery wybieramy się na tydzień urlopu tylko sami >:D ??? :police: O0 :o >:D ;D ;D - już wkrótce: we wrześniu ;D ;D ;D

A ja od dziś powinnam być w pracy, na szczęście wzięłam sobie jeszcze trochę wolnego. Mój maluch nie chce pić mleczka modyfikowanego, jak mu dajemy jest taaaki wrzask.... nawet jak zaśnie przy cycu i przez sen próbuję mu dać butlę, to od razu przytomnieje i jest znowu ryyyk ::). Ma ktoś jakiś pomysł, jak go nauczyć???
Priscilla mówisz jak stara baba ;D, ale szczerze mówiąc też mam czasem takie myśli, na szczęście bardzo rzadko ;). Głowa do góry, będzie lepiej (jak odchowamy dzieciaki :laugh: :laugh: :laugh:). A tak nawiasem nasze dzieciaki urodziły się w tym samym dniu :).

Zuzia1 ja też tak miałam :-[ Po prostu czuje że to nie mama :) My zrobiliśmy tak 3 dniowy wyjazd do dziadków i tam babcia i tata podawali Poli mleczko. Szybko się przestawiła w nowym miejscu. A ja już się bałam, że do tyrki nie wrócę ;D

reklama
Zuzia, sprobuj z innym mlekiem. U nas Viki tak reagowala na Bebiko. Gdy kupilismy Bebilon zaczela ladnie jesc.
Papajka, ja chyba nawet nie mam sily aby zaplanowac cokolwiek na weekend. Nie wiem czy to przez prace czy przez pogode. Po prostu opuscila mnie energia i checi na cokolwiek :(

Do góry