reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do pracy

Irlandia - gratulacje!

Muszę przyznać, że w pracy nie jest źle. Ja przynajmniej odpoczywam psychicznie (no ale ja lubię moja pracę).
Jedyny minus, to to, że tak mało czasu zostaje dla Małej po powrocie. A teraz, jak się szybko robi ciemno, to nawet na spacery z nią nie wychodzę (babcia spaceruje)

reklama
Muszę Wam powiedzieć, ze ja tez wracam od czerwca do pracy. Niew wiem jak dam rade, ale decyzja już podjęta, dyro juz wie i ma sie zastanowić ile moze mi dac pieniążkow. Niania też już sie zgodziła-sąsiadka teściów-mam nadzieję, ze do tej pory nie znajdzie pracy. Wracam na 3/4 etatu. Mam nadzieję, ze będzie dobrze. Wyjdzie to nam wszystkim na dobre, nie?

lidijka super ze mozesz wrocic do pracy :)
a ja zapomnialam ze mamy taki watek :) a skoro juz go otworzylam to przypominam ze ja wracam do pracy od poniedzialku :)

pani super sobie radzi nie tylko z kamilka ale tez z michalem :) jestem zadowolona i mma nadzieje ze tak juz zostanie :)

reklama
A ja już pracowałam a teraz do czerwca siedze z Antosiem w domku, wróciłam do pracy jak Antos skonczył 5 m-cy, na poczatku troche sie bałam ale Antek został w domu z Bbacia:-) pamietam jak dzwoniłam po kilka rzy dziennie czy wszytsko ok, a teraz jak Go zostawiam to o nic juz sie nie martwie bo wiem ze jest w dobrych rekach:-)

Do góry