reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy

Moja babcia spedzila z nami moja sesje na przelomie maja i czerwca. co prawda ja znikalam na krocej niz 8 godzin ale ona tez swietnie sie malym zajmowala. Uwielbia takie maluszki. Oj jakbym sie cieszyla gdyby mieszkala blisko. No ale nianie mamy tez taka "przyszywana babcie". Ciepla i bardzo "babcina". Wszystko mi mowi, ze sie sprawdzi. Tylko czy ja dam rade...

reklama
Też mi strasznie smutno jak wychodzę z domu :-( Zwłaszcza, że w pracy mam niewesoło... Dziś dostałam propozycję nie do odrzucenia... Tzn mam robić to co teraz i do tego mam być handlowcem (co wiąże się z wyjazdami, prawdopodobnie również zagranicznymi). Oczywiście za te same małe pieniążki. I powinnam się cieszyć, że nie zostałam wywalona zaraz po przyjściu. Dodam, że dziewczyna która mnie zastępowała jest teraz zatrudniona na stałe, ma te samo stanowisko i pensja moja razy 2. Pochlastać się można.:realmad:
Najgorsze, że muszę zacisnąć zęby i się na to zgodzić dopóki nie znajdę czegoś inszego. Już zaczęłam wysyłać CV i byłam nawet na rozmowach...
I wiecie co jest porażką? - człowiek harował przez studia żeby mieć doświadczenie a teraz słyszę, że mam za duże kwalifikacje... :sick:

Dobra, pomarudziłam sobie. Postaram się następnym razem napisać już lepsiejsze informacje, że dostałam prackę albo jakiś spadek :cool:

zuczek - trzymaj sie mocno i czekamy na lepsze wiesci :)
ja ostatnio gralam w totka jak bylo 10 mln do zgarniecia ale nawet nedznej 3 nie trafilam ;-(

Żuczku głowa do góry! Po kiepskim okresie przychodzą lata tłuste, a to przed Tobą;-) A ja złożyłam podanie o zmniejszenie wymiaru etetu na 4/5... i się zastanawiam czy nie wziać na parę miesięcy wychowawczego... ale jestem świeżo po powrocie z wakacji (bez Polki) i chyba duch niedopieszczonej mamy się odzywa;-) swoja drogą nieżle wyjechane jest teraz to forum, ale te emotikony takie bez duszy trochę... :yes::yes::yes:

Żuczku - powodzenia w poszukiwaniu lepszej pracy:-). Trzymam kciuki. Muszę wam powiedzieć, że ja jestem coraz bardziej zadowolona, że wzięłam jeszcze te parę miesięcy wychowawczego. Ale mnie też się kiedyś skończą dobre czasy i trzeba będzie wracać. Ciekawe jak mnie przyjmą:confused:.

Nie lubię wchodzić na ten wątek. Uświadamiam bowiem sobie, że ja tylko do poniedziałku należę do mam spędzających czas z dzidzią :(

reklama
Do góry