reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

reklama
Fajnie maxin, wydaje mi się że to dobry układ dla obydwojga. Jedno i drugie będzie miało kontakt z rówieśnikiem a to dobrze wpływa na rozwój. Mam nadzieję że będzie Ci się świetnie pracowało w tej rodzinie i że wasze dzieci będą mogły razem się rozwijać

Cześc dziewczyny:)
Gratulacje MAxin :)
Ja tylko chciałam Wam napisać, że w pracy nie jest tak źle. A nawet w pewien sposób odpoczywa się od swojego maluszka i potem to procentuje.Bo wracam z pracy i mam ochotę całe popołudnie poświęcić tylko jej. Jakoś póki co nauczyłam się nie myśleć cały czas o niuni i nie wydzwaniać co 5 minut do niani. Jak coś ma do mnie, to daje sygnał i oddzwaniam. Mleczko doję dwa razy.... w kiblu ;) i szybko idzie, więc na razie krzywo nie patrzą na "moje znikanie". Tak więc nie bójcie się dziewczyny powrotu do pracy.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!

reklama
JESZCZE RAZ DZIECKI LASKI ZA WSZE KCIUKI,POMOGLO:-) :-) :-) NIE MA JAK SILA BB-owych MAMUSIEK:-) :-) :-)

martita,fajnie,ze jest spoczko w pracy,taki chwilowy odpoczynke od obowiazkow domowych,dziecka jest wskazany,a bede chodzic z moja do parcy i bardzo sie ciesze,titaj cxiezko by bylo ja z kims zostawic,a zreszta nie opacalo by sie,bo musialm bym oddac wiksza czesc wyplaty niani,a po co jak mam taka mozliwosc i barc ja z soba.

SUPER SIE CIESZE

Do góry