reklama
Fajnie maxin, wydaje mi się że to dobry układ dla obydwojga. Jedno i drugie będzie miało kontakt z rówieśnikiem a to dobrze wpływa na rozwój. Mam nadzieję że będzie Ci się świetnie pracowało w tej rodzinie i że wasze dzieci będą mogły razem się rozwijać
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Wielkie Gratulacje Maxin I Powodzenia W Nowej Pracy. Oby Ci Się Dobrze Pracowało I żeby Natalce Się Podobało Z Mamusią W Pracy :-) :-) :-) :-)
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Gratulacje Maxin! Świetna taka praca, bo nie musisz się rozstawać z Natalką. Powodzenia!!
Cześc dziewczyny
Gratulacje MAxin
Ja tylko chciałam Wam napisać, że w pracy nie jest tak źle. A nawet w pewien sposób odpoczywa się od swojego maluszka i potem to procentuje.Bo wracam z pracy i mam ochotę całe popołudnie poświęcić tylko jej. Jakoś póki co nauczyłam się nie myśleć cały czas o niuni i nie wydzwaniać co 5 minut do niani. Jak coś ma do mnie, to daje sygnał i oddzwaniam. Mleczko doję dwa razy.... w kiblu i szybko idzie, więc na razie krzywo nie patrzą na "moje znikanie". Tak więc nie bójcie się dziewczyny powrotu do pracy.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!
Gratulacje MAxin
Ja tylko chciałam Wam napisać, że w pracy nie jest tak źle. A nawet w pewien sposób odpoczywa się od swojego maluszka i potem to procentuje.Bo wracam z pracy i mam ochotę całe popołudnie poświęcić tylko jej. Jakoś póki co nauczyłam się nie myśleć cały czas o niuni i nie wydzwaniać co 5 minut do niani. Jak coś ma do mnie, to daje sygnał i oddzwaniam. Mleczko doję dwa razy.... w kiblu i szybko idzie, więc na razie krzywo nie patrzą na "moje znikanie". Tak więc nie bójcie się dziewczyny powrotu do pracy.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Maxin gratulacje. Fajna taka praca gdzie można mieć ze sobą dzidzię :-). Natalka i Ty nie będziecie za sobą tęsknić. Duży plus takiej pracy.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
martita to fajnie, że wróciłaś do pracy i tak dobrze ci z tym. Powodzenia
reklama
JESZCZE RAZ DZIECKI LASKI ZA WSZE KCIUKI,POMOGLO:-) :-) :-) NIE MA JAK SILA BB-owych MAMUSIEK:-) :-) :-)
martita,fajnie,ze jest spoczko w pracy,taki chwilowy odpoczynke od obowiazkow domowych,dziecka jest wskazany,a bede chodzic z moja do parcy i bardzo sie ciesze,titaj cxiezko by bylo ja z kims zostawic,a zreszta nie opacalo by sie,bo musialm bym oddac wiksza czesc wyplaty niani,a po co jak mam taka mozliwosc i barc ja z soba.
SUPER SIE CIESZE
martita,fajnie,ze jest spoczko w pracy,taki chwilowy odpoczynke od obowiazkow domowych,dziecka jest wskazany,a bede chodzic z moja do parcy i bardzo sie ciesze,titaj cxiezko by bylo ja z kims zostawic,a zreszta nie opacalo by sie,bo musialm bym oddac wiksza czesc wyplaty niani,a po co jak mam taka mozliwosc i barc ja z soba.
SUPER SIE CIESZE