Ja też widzę tylko znaki zapytania...już się nie potrafię cieszyć nawet tymi ostatnimi dniami laby, cały czas myślę tylko jak to będzie. Paracuje w kilku miejscach i te dojazdy, a prawa jazdy jak nie miałam, tak nie mam. Pocieszam się tym, że pewnie miną dwa tygodnie i wpadnę w ten rytm i jakoś to będzie. Wam napewno też się poukłada.
reklama
a ja wczoraj byłam w pracy. Pogadałam sobie z Szefem - i ustaliłam sobie, że albo wracam na cały etat albo na pół etatu. Szef ( fajny człowiek) smucił się, ze wychowawczy jest tera bezpłatny, bo myślał, ze jeszcze sobie posiedzę na płątnym wychowawczym i potem wrócę - a tak to szkoda kasy .
Powiedział, ze mam się nie martwić, ze jakoś sobie poradzimy i że najważniejszy jest maluch a dopiero potem mam myśleć o pracy.
Mam sobie przemyśleć - czas dał mi do 4 września jak wraca moja kierowniczka - to wtedy współnie pogadamy.
Sama nie wiem ????
Powiedział, ze mam się nie martwić, ze jakoś sobie poradzimy i że najważniejszy jest maluch a dopiero potem mam myśleć o pracy.
Mam sobie przemyśleć - czas dał mi do 4 września jak wraca moja kierowniczka - to wtedy współnie pogadamy.
Sama nie wiem ????
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
gosiek no to super masz szefa. Tylko pogratulować. Taka decyzja jest na pewno bardzo ciężka. Ja coraz bardziej tylko myślę o tym, czy jednak nie udałoby się, żebym została w domu. Muszę porozmawiać o tym z Tomkiem. Nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie jak wrócę do pracy...
trini - wiem ,ze jest super
teraz mam potworny dylemat???
moja mama radzi mi wracać na cąły etat
ja się zastanawiam cały czas ???
kropecka - ty już przerabiałaś - to pół etatu - powiedz mi, jak to sie liczy do emerytury - czy jako tylko pół etatu pracującego i koniec czy pół etatu pracujący + pół etatu wychowawczy??
teraz mam potworny dylemat???
moja mama radzi mi wracać na cąły etat
ja się zastanawiam cały czas ???
kropecka - ty już przerabiałaś - to pół etatu - powiedz mi, jak to sie liczy do emerytury - czy jako tylko pół etatu pracującego i koniec czy pół etatu pracujący + pół etatu wychowawczy??
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja też słyszałam, że wychowawczy nie liczy się do emerytury.
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja niestety MUSZĘ wrócić ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((