Saraa
Fanka BB :)
Tutaj tez dostalysmy w szpitalu po garnuszku i za kazdym razem jak siadam na toalete musze splukiwac letnia woda.Justynka jedyne co moge ci poradzic to pokazdym uzyciu toalety wez sobie wlej w buteleczke letniej wody i polewaj sobie nia rane i oczyszczaj ,jak rodzilam w USA tak mi kazali robic i mi pomoglo i do tego jak siadalam to male dmuchane koleczko.
Justynko dziewczyny dobrze radzą...koło albo koc zwiniety w rulon...nie ma złotego środka, jeszcze trochę poboli ale z kazdym dniem będzie już lepiej....przytulam...
U mnie zostało ok 8-9 kg do wagi sprzed ciąży...a już wcześniej założyłam sobie, ze w spodnie będę wciskac się najwcześniej po 2-3 tygodniach po porodzie, napewno nie teraz nie chcę psuć sobie dobrego nastoju spowodowanego brakiem wielgachnego brzucha, bo teraz czuje się już szczupła a jak zacznę ciuchy przymierzać to wtedy zrozumiem ze szczupła to ja jestem tylko w swoich oczach hihihi
nadal jestem opuchnięta na kostkach i dłoniach ale z każdym dnie do przodu...aha i acznę brzuszki robić ale to 10 dni po porodzie można więc czekam....mój brzuch wyglada lepiej niż po 2 ciąży ale dziewczyny obkurczanie macicy po 3 dziecku..to naprawdę BOLI!!!!!!!!!!!!!!
Popieram to obkurczanie macicy to jest tragedia. W pierwszej ciazy nie czulam wcale. W drugiej jest koszmar. Ale wq trzeciej to juz musi byc katastrofa.