Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Ja mam 8,5 kilo mniej niz przed ciaza i wszystkie spodnie musze nosic na paskach Ciaza to byla dla mnie kuracja odchudzajaca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trixi - ja też tak chcę
Kasiona - możesz napisać coś bliżej na temat tego peelingu? Jaka kawa i jak się to robi? Ciekawe...
Ja mam 8,5 kilo mniej niz przed ciaza i wszystkie spodnie musze nosic na paskach Ciaza to byla dla mnie kuracja odchudzajaca
ja mam pytanie z innej beczki... jestem już 5-tą dobę po porodzie i dalej nie mogę siedzieć bo rana po nacięciu strasznie mnie boli i ciągnie a pozatym jest opuchnięta-boli mnie cały prawy pośladek :-( używam do podmywania roztworu tantum rosa ale tak jak było tak jest a konsensus jest taki że całe dnie spędzam na leżąco... pomocy :-(
Justynko dziewczyny dobrze radzą...koło albo koc zwiniety w rulon...nie ma złotego środka, jeszcze trochę poboli ale z kazdym dniem będzie już lepiej....przytulam...ja mam pytanie z innej beczki... jestem już 5-tą dobę po porodzie i dalej nie mogę siedzieć bo rana po nacięciu strasznie mnie boli i ciągnie a pozatym jest opuchnięta-boli mnie cały prawy pośladek :-( używam do podmywania roztworu tantum rosa ale tak jak było tak jest a konsensus jest taki że całe dnie spędzam na leżąco... pomocy :-(