xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
to witam w klubie tych co sobie duzo obiecują a malo robią u mnie dokladnie to samo kupilam stepper i teraz stoi i kurz zbiera
a jak to jest z tą laktacją bo ja malego powoli odstawiam ale jeszcze musze odciągac mleko bo cycki pelne się robią no i z jednego cycka raz albo dwa razy dziennie czasem cos popije przewaznie rano bo wtedy nie chce mi sie grzac tego odciągniętego a najszybciej jest podac cycka, ile moze trwac takie zanikanie pokarmu??
No u mnie to trwało bardzo krótko, chwila moment i nie musiałam odciągać, samo zanikło. Tylko jak już zdecydowałam odstawić dzidzie od cyca, to pierwszej nocy obwiązałam pieluchą i bandażem elastycznym piersi i w nocy odwiązałam i odciągnełam i znów zawiązałam. Na drugi dzień jeszcze na chwile pochodziłam w tym bandażu, w południe minimalnie odciągnełam pokarm. No i na noc znów bandażem i później już nic.. Reszta sama zanikła.
Oj kochane, co do okresu to ja dziś dostałam i zdycham.. No -spa to działa tylko maskująco.. a tam w środku to mnie aż pali, jakbym tam żarek miała jakiś.. heh
He he widze że nie tylko ja sobie obiecuje ćwiczenia ;D codziennie "robie brzuszki" haha ale w wyobraźni, a od tego niestety brzuszka nie zgubie