Cześć dziewczyny
Zastanawiałam się i ja kiedy podjąć pierwszą próbę współżycia bo czuję się świetnie ale zastanawia mnie temat antykoncepcji. Macie jakieś pomysły bo piguła podobno na nic jak się karmi cycuchem
Ja raczej zdecyduje sie na wkładkę, tylko jeszcze nie wiem którą-czy "standardową" za 350 zl , czy Mirenę( hormonalną) za 1000 zł. Ale ja juz mam dwójkę dzieci Spokój na 5 lat. Task sobie policzyałm ze wydając na tabsy miesięcznie 30 zl, to przez rok wydam 360zl, a przez 5 lat - 1800zl! Wkładka jest zatem duzo bardziej ekonomiczna. tylko wkurzające jest to ze jednorazowo trzeba kupę kasy wydac. Przy tabsach jedna tak sie nie odczuwa upływu gotówki...
Co do seksu- nie mam totalnie ochoty na razie Może jak ustanie całkowicie krwawienie...W ogóle maksymalnie nieatrakcyjna sie czuję. Na brzuchu dookoła pęka zrobiły mi sie rozstepy, patrzec na nie nie mogę. W miesjcu brzucha opona, tyłek i uda grube, bleeee. Nie wchodze w żadne spodnie sprzed ciązy buuu...W bluzki zreszta tez nie, szeroka cała jestem i cycki wielkie. Nawet stopy mam większe, wiosenne buty wkładłam dzisiaj na ścisk
Yra ja ogladam ten serial. Strasznie mi sie podobal 1 odcinek
dziewczyny nosicie cos obciskajacego na brzuch? myslicie ze juz mozna?
myślę ze można. Przynajmniej u rodzących SN. U cesarkowych dziewczyn niestety jeszcze za wczesni zeby cokolwiek uciskać