reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Cześć dziewczyny
Zastanawiałam się i ja kiedy podjąć pierwszą próbę współżycia bo czuję się świetnie ale zastanawia mnie temat antykoncepcji. Macie jakieś pomysły bo piguła podobno na nic jak się karmi cycuchem

Ja raczej zdecyduje sie na wkładkę, tylko jeszcze nie wiem którą-czy "standardową" za 350 zl , czy Mirenę( hormonalną) za 1000 zł. Ale ja juz mam dwójkę dzieci:) Spokój na 5 lat. Task sobie policzyałm ze wydając na tabsy miesięcznie 30 zl, to przez rok wydam 360zl, a przez 5 lat - 1800zl! Wkładka jest zatem duzo bardziej ekonomiczna. tylko wkurzające jest to ze jednorazowo trzeba kupę kasy wydac. Przy tabsach jedna tak sie nie odczuwa upływu gotówki...

Co do seksu- nie mam totalnie ochoty na razie:( Może jak ustanie całkowicie krwawienie...W ogóle maksymalnie nieatrakcyjna sie czuję. Na brzuchu dookoła pęka zrobiły mi sie rozstepy, patrzec na nie nie mogę. W miesjcu brzucha opona, tyłek i uda grube, bleeee. Nie wchodze w żadne spodnie sprzed ciązy buuu...W bluzki zreszta tez nie, szeroka cała jestem i cycki wielkie. Nawet stopy mam większe, wiosenne buty wkładłam dzisiaj na ścisk:(

Yra ja ogladam ten serial. Strasznie mi sie podobal 1 odcinek :-D

dziewczyny nosicie cos obciskajacego na brzuch? myslicie ze juz mozna?

myślę ze można. Przynajmniej u rodzących SN. U cesarkowych dziewczyn niestety jeszcze za wczesni zeby cokolwiek uciskać

reklama
Ja się dziś załamałam. Byłam w sklepie i pani do mnie mówi: "Dawno pani nie widziałam i myślałam, że może dzidziuś już jest". Ja na to, że owszem, już jest. A ona: "AAA, no bo na początku to się jeszcze tak wygląda..."
A ja się cieszyłam, że już ładnie wyglądam i wchodzę w kurtki sprzed ciąży:baffled:

jezu takie teksty są najgorsze, ludzie nie mają wyczucia , najpierw walną tekstem a potem dopiero patrzą na brzuch. czy jest czy nie ma.

Yra ja ogladam ten serial. Strasznie mi sie podobal 1 odcinek :-D

dziewczyny nosicie cos obciskajacego na brzuch? myslicie ze juz mozna?
Jeśli już nie krwawisz to możesz...ja nosiłam ale przerwałam bo znów jakoś krwawie:wściekła/y: ide w czwartek do gina i mam nadzije ze wszystko oki , choć już tylko plamiłam na brazowo a teraz znów jakoś czerwono:no: Ja nie kupowałam pasa tylko 3 pary majtek obciskających, sa tez na allegro!

mysle, ze po 3 tygodniach raczej jest wszystko pogojone.
ja dzisiaj dopiero moge sie zapisac do swojego gina, a na wizyte czeka sie miesiac czasu. no to 8 tygodni w celibacie nie wytrzymam :-D

przykrych wspomnien czyli jakich?

moniska Ty nimfomanko!!:-D:-D:-D

Ja tam nie mam ochoty na sex hehe... zresztą jeszcze macica mi się obkurcza...

Nie wiecie może ile po cesarce się jeszcze krwawi??? :sorry2:

Fiołkowa, za taki test dałabym strzała w łeb!! super po prostu :/

ja też sie czuję nieatrakcyjna :( wszystko takie flakowate i grube i ta oponka na brzuchu!!!! mąz ciągle mi mówi, jaka sexi jestem i jak ładnie wyglądam i naprawdę to doceniam! ale sama ze sobą czuję się średnio...

A co do sexu...jej wogóle mi się nie chcę, chociaż mój P to nie powiem:-D szaleje. Ale przecież sa inne sposoby niż tzw penetracja:tak:. Oj ale temat nam wskoczył!
MONIKA TY TO NAPALONA JESTEŚ!:-D

moniska Ty nimfomanko!!:-D:-D:-D

Ja tam nie mam ochoty na sex hehe... zresztą jeszcze macica mi się obkurcza...

Nie wiecie może ile po cesarce się jeszcze krwawi??? :sorry2:

Ja już nie krwawię i sama się dziwie bo to dopiero 5 doba od cc:confused::confused:
Za to zastanawiam się ile będzie mnie bolała ta cholerna rana już mam dość.

A jak patrzę na tą moją rane to mam wrażenie ,że ktoś mnie zszył drutem miedzianym brrrrrr :baffled::baffled: Masakra jakaś, niemogę na to patrzeć :no::no::no:

SEX ????????? A co to takiego ????????????

reklama
Do góry