reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

Ja też 2 kg więcej niż wg kalkulatora. Niby w 40 tyg powinnam ważyć 75,6 kg, a tyle to będę ważyła za 3-4 tygodnie. W zasadzie nie jem dużo , nawet czasem wydaje mi się, że przed ciążą więcej chwilami pakowałam w siebie, no ale teraz mamy znacznie mniej ruchu i dlatego tłuszczyk się odkłada tu i tam. A ze słodyczy, to mnie ostatnio wzięło na rafaello, został mi jeden cukierek,więc zakupie zaraz na weekend.

reklama
hehe wg tych kalendarzy w 40 tc mam wazyć 62 kg. Ciekawe...:-) Teraz jestem o ponad 1kg do tyłu hehe ale ja sie czuje nawet dobrze...bo widze że nie przytyłam strasznie tak ogólnie tyko tyłeczek mi sie powiększył co bardzo mi sie podoba:-D no i mój M w końcu ma za co złapać hehe :-D:-D:-D ale jak oglądaliśmy płytke dvd ze ślubu to mama palnęła 'jejku jaka Ty wtedy byłaś chuda" :-D:-D

Ja podobno mam wagę na 36 tydz., ale to bliźniaki to trochę inaczej może byc no nie? Pocieszcie mnie. Heheheheh. STOP ZE SŁODYCZAMI ; p

a u mnie waga stanęła od zeszłego tygodnia...
ale nie łudzę się- pewnie za tydzień bedzie 2x więcej ;-)

a ja jestem nowa i narazie przytylam 4 kilo i wedlug kalkulatorka mam za malo o 3 kilo:-)a wydaje mi sie ze jestem gruba jak beka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry